ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το επιχειρούμενο κουκούλωμα


Η ελληνική ''δικαιοσύνη'' κουκούλωσε την προσφυγή μας , την οποία μεταβίβασαν σε αυτήν σειρά από υπουργεία , ενώ στον αντίποδα δέχτηκε να γίνει αρωγός του τσάτσου και παρασιτικά διαβιούντα ενός δημάρχου , χωρίς έρευνα , αναφέροντας μια σειρά από ασύστολα ψεύδη. 

Σε αυτή τη χώρα ζούμε , με ένα σύστημα το οποίο προασπίζεται τους κατέχοντες - διαχειριστές - και τα τσιράκια τους ! 

Ποιοι είναι οι καθοριστικοί παράγοντες της ελλειματικής δικαιοσύνης ; Είναι όντως ανεξάρτητη, η παρεμβαίνουν σε αυτήν πλειάδα παραγόντων ;  

Μόλις άλλαξε κυβέρνηση κουκούλωσαν την προσφυγή μας , την οποία τους μεταβίβασαν σειρά από υπουργεία , και θυμήθηκαν τον αυτοχαρακτηριζόμενο ''εκδότη''. ( Σειρά από υπουργεία θα μεταβίβαζαν τα στοιχεία στην δικαιοσύνη αν δεν υπήρχαν αυταπόδεικτα συκοφαντίες και ύβρεις ; )

Το κύρος και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης διακυβεύονται σύμφωνα με όσα τελούν σε ισχύ, και να είναι βέβαιοι ότι θα πάρουμε απόφαση αποδεικτική όσων αναφέρουμε, διότι επί του ιδίου ζητήματος δεν μπορεί να χρησιμοποιεί δυο μέτρα και σταθμά. 

Για ποιον λόγο ενημερώσαμε πλειάδα υπουργείων ; 

Κουκούλωσαν τα δεκάδες συκοφαντικά δημοσιεύματα , και κατά υπουργών , και καταπιάστηκαν με ένα που αφορά τον τσάτσο του δημάρχου, το οποίο ασφαλώς τελεί επ' αμοιβή του εν λόγω δημάρχου. 

Έτσι ''καλύφθηκαν συνολικά'' οι προεκλογικές υποσχέσεις - δεσμεύσεις, με την Γλυφάδα ουραγό, και με τους παρασιτικά διαβιούντες διαχρονικά στον βρώμικο ρόλο εξυπηρέτησης δημάρχων, και αιρετών, οι οποίοι δεν είναι εκδότες - δημοσιογράφοι , 'ουδέποτε χρηματίστηκαν' , 'ουδέποτε συκοφάντησαν' , και 'ουδέποτε εξύβρισαν' , όμως δεν αναφέρεται πουθενά πως διαβιούν επί 20 χρόνια, και κυρίως τα τελευταία πέντε. 

Θα προσκομίσουμε όσα αποστείλαμε σε σειρά υπουργείων, έχοντας τις απαντήσεις τους με αριθμό πρωτοκόλου, ώστε να κριθεί τι ήταν όλα αυτά που κάποιοι επέλεξαν να κουκουλώσουν, και γιατί τα κουκούλωσαν, και θα αναμένουμε την απόφασή τους ώστε να προσφύγουμε στη συνέχεια για κακοδικία καθώς και για κουκούλωμα σειράς αξιόποινων πράξεων. 

# Συκοφάντες, υβριστές, χρηματισμένοι, τσιράκια, δήμαρχος , αιρετοί, ''αντιπολιτευόμενοι'' κ.α. έχετε γίνει μια ενιαία πλέον συντεχνία , όλοι μαζί ; ''Υψηλότατο επίπεδο''.

Αλήθεια , εσείς κρίνετε ότι ο εν λόγω ουδέποτε συκοφάντησε, ουδέποτε εξύβρισε, και ουδέποτε χρηματίστηκε ; Αν όντως υπάρχει έστω και ένας , μάλλον η κοινωνική σήψη είναι πλέον απόλυτη.

Είναι αξιοπερίεργο ότι ο ίδιος αναφέρει στην δικαιοσύνη ότι δεν είναι εκδότης - δημοσιογράφος, απλά διατηρεί ένα blog (! ) , το οποίο καθιστά αυταπόδεικτο ότι οι εκάστοτε δήμαρχοι - αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας χρειάζονται ορισμένους για την βρώμικη δουλειά, και επαληθεύονται όσα έχουμε γράψει επανειλημμένα για άτομα τα οποία κακοδιαχειρίζονται τα κοινά προς χάριν δικών τους σκοπιμοτήτων, αντί του δημοσίου συμφέροντος καθώς και του δήμου.


#  Όσα διαβάσατε από τον εν λόγω πιο πάνω, τα οποία τυπώθηκαν σε χαρτί και κυκλοφορούσαν κατά χιλιάδες την προεκλογική περίοδο του 2014 , προφανώς δεν αποτελούν προϊόν χρηματισμού , ούτε συκοφαντίες, άρα η ''τυφλή δικαιοσύνη'' το 2016 γίνεται αρωγός του εν λόγω , παρακάμτοντας τις προσφυγές μας και επιχειρώντας σήμερα , το 2020 , να αποδείξουν ότι ο εν λόγω ''ουδέποτε χρηματίστηκε'', ''ουδέποτε συκοφάντησε'', ''ουδέποτε εξύβρισε''. 

# Μια τέτοια στρεβλή απόφαση χρειάζεται ώστε να προκύψει πιστοποίηση της καθολικά σάπιας νεοελληνικής κοινωνίας. Άλλωστε τι να περιμένουμε από τα απόβλητα και τα λαμόγια, όπως ο ίδιος αποκαλεί τους πολιτικούς ; 

# Να αναμένουμε  την συμβολή τους στην αλήθεια , όταν οι ίδιοι χρειάζονται και χρηματίζουν έτερους  για την βρώμικη δουλειά ; 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το επιχειρούμενο κουκούλωμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">