ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν το αντίθετο της πλειονότητας !

Θρήνος στο ελληνικό τραγούδι μετά την είδηση του θανάτου του μεγάλου Γιάννη Πουλόπουλου, που έφυγε από την ζωή στα 79 του χρόνια, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Αττικόν λίγο μετά τις εννιά το βράδυ, εξαιτίας πνευμονολογικού προβλήματος. 

Πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του αλλά και οι θαυμαστές του που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια.

Μίλαγε σπάνια και όταν το έκανε τα έλεγε έξω από τα δόντια για την κατάσταση στον χώρο του τραγουδιού: «Δισκογραφικές εταιρείες δεν υπάρχουν, τα μαγαζιά δουλεύουν δύο φορές την εβδομάδα. Πως, λοιπόν, να αναδειχθούν οι νέοι καλλιτέχνες; Κατέστρεψαν το τραγούδι, όπως κατέστρεψαν και την Ελλάδα! Είναι δυνατόν να περνούν οι Έλληνες όλα αυτά τα δεινά; Τους έχουν εξοντώσει και δεν ντρέπομαι να το πω και το θέμα δεν είναι οι μεγάλοι, είναι τα νέα παιδιά που δεν τους δίνεται το δικαίωμα να κάνουν πολλά πράγματα για να καταξιωθούν επαγγελματικά!…»

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όσοι ''ταξίδεψαν'' για πάντα , οι οποίοι μας είχαν ταξιδέψει πάμπολλες φορές , για εμάς είναι η αντιστοιχία της ακρόπολης.

Όπως στέκει ημιτελής η ακρόπολη, στην οποία λείπουν σημαντικά της τμήματα , έτσι ημιτελής θα είναι για πάντα και ο νεοελληνικός πολιτισμός.

Όπως αναφέρει πιο πάνω ο έτερος Γιάννης, ''κατέστρεψαν το τραγούδι, όπως κατέστρεψαν και την Ελλάδα!'' και εμείς αναφέρουμε ''ξεκίνησαν να καταστρέφουν από τότε που είμαστε μικροί, και το καταστροφικό τους έργο συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα''.  Πλήν καταστροφής δεν γνωρίζουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Τέλος, ο Γιάννης Πουλόπουλος συνόδευσε πολύ περισσότερα απ΄όσα επικαλούνται πολιτικοί και καλλιτέχνες. 

 

 Υ.Γ: Πάλι καλά που υφίστατο η ΕΡΤ και έδωσε μια μουσική εκπομπή στον Πλέσσα , διότι όπως είδαμε σήμερα τα Εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα δεν διαθέτουν αρχειακό υλικό , και αναπαράγουν ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ερασιτεχνικά βίντεο από το youtube ! ( Η ''εκδίκηση'' της κοινωνίας , όπως τα έλεγα πριν από τρεις δεκαετίες, διότι τι θα έβαζαν σήμερα αν δεν υπήρχε η ΕΡΤ , καθώς και τα πειρατικά της κοινωνίας ; )

# Συνολικά , όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι όροι ενός καναλιού στο youtube, όμως εκατομμύρια τους παρακάμπτουν και γίνονται πειρατές. Το υλικό της ΕΡΤ, το οποίο είναι αναρτημένο από χιλιάδες κανάλια του youtube, η ΕΡΤ δεν το διαθέτει στο διαδίκτυο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν το αντίθετο της πλειονότητας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">