ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα

Στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Γλυφάδας, περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες δημότες ψήφισαν για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών.

Έπειτα των εκλογών , οι δήθεν ''εκπρόσωποι'' του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, παραχάραξαν το πρόγραμμα, ενώ ο Δήμαρχος, ο οποίος είχε υποσχεθεί την κάλυψη της εντολής των δημοτών, φρόντισε κατ' εξαίρεση για ανανεούμενες συμβάσεις σε πλειάδα ημετέρων του, χωρίς να καλύψει την εντολή χιλιάδων κατοίκων.

Οι αιρετοί του ΣΥΡΙΖΑ , αντί να καλύψουν την εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας, επέλεξαν να δρούν ως καιροσκόποι, καλύπτοντας τις προσωπικές τους βλέψεις και συμφέροντα αντί της διαφάνειας την οποία είχαν κάνει βασικό τους σύνθημα.

Το θέμα είναι ότι, τα στελέχη του Συριζα Γλυφάδας δεν έκαναν τεράστια ζημιά στην αριστερά, πέτυχαν να ευτελίσουν και την έννοια της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, και κυρίως της διαφάνειας, και σήμερα όποιος ακούσει την λέξη διαφάνεια στην πόλη της Γλυφάδας ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Συγκεκριμένα στον κ. Τσίπρα αναφέρουμε: Αν περιμένεις να επανέλθεις στην εξουσία με αυτά τα στελέχη, και τις αχαρακτήριστες πρακτικές τους, οι οποίες στρέφονται κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών, προφανώς θα περιμένεις πάρα πολλά χρόνια.

Ακούστε περιληπτικά:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">