ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

SKY 7 - Glyfada - Jingle News

To δεύτερο Jingle του SKY 7 ο οποίος θα ''σκάσει'' από τον Σεπτέμβριο στη Γλυφάδα.

Όταν διαθέτουμε μια δημοτική αρχή , η οποία επί πέντε συναπτά έτη ''μας υποστηρίζει αδιάλειπτα'' εμείς οφείλουμε να ανταποδώσουμε  με ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι .

To δεύτερο jingle , στο οποίο δεσπόζει η Άνω Γλυφάδα στο background , διότι το πρώτο δεν το είδατε.

Μη χάσετε το τρίτο , διότι είναι το καλύτερο. 

To δεύτερο Jingle του SKY 7 - video

 
Το πρώτο Jiglaκι το οποίο δεν το είδατε: 

 
Το jiglaκι του Γ.Σ.Γλυφάδας, το οποίο  επίσης δεν το είδατε: 

 

Σημείωση: Και ύστερα μας αναφέρουν ότι στα πέντε χρόνια διοικήσεώς τους πέτυχαν την ''αναμόρφωση'' και την ''συνοχή'' στη Γλυφάδα ! Έλεος. Με τις άθλιες πρακτικές τους διέλυσαν όσα είχαμε οικοδομήσει τοπικά επί δεκαετίες. 

1ον) Δεν υποστήριξαν την επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος χωρίς τα χρήματα των συμπολιτών μας είχε πετύχει συνοχή σε τοπικό επίπεδο.
2ον) Εκτόπισαν την τοπική δημοκρατία και το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών για ΜΜΕ όλων των δημοτών προς χάριν γραφικών τύπων και της διαπλοκής τους, και επί πέντε χρόνια με 600 ψήφους έχουν πλουτίσει πλειάδα αντιδημάρχων ! 
Αναλογιστείτε πόσα χρήματα έχουν καταλήξει μια πενταετία σε τσέπες αντιδημάρχων, οι οποίοι έλαβαν στις εκλογές 500 - 600 ψήφους , ποιος τους τοποθέτησε , και ποιος δεν τήρησε την εντολή - ψήφισμα πέραν των 4.500 χιλιάδων κατοίκων. ( Θα επιληφθεί η ''δικαιοσύνη'' και για τους διοικούντες, καθώς και για τους φερόμενους ''αντιπολιτευόμενους'', και άλλωστε υφίστανται τοπικά μόλις 4.600 ψηφοφόροι μάρτυρες της προβοκάτσιας, οι οποίοι/ες άλλα άκουσαν, άλλα ψήφισαν, και άλλα διαπίστωσαν να ισχύουν έπειτα των εκλογών.)
3ον) Εδραίωσαν για πολλοστή φορά στον Δήμο το πελατειακό σύστημα κατά της αξιοκρατίας, και οι δήθεν ''αντιπολίτευση'' έχει μερίδιο επί της ωφέλειας.


Δεν έχει ισχύσει επί πέντε χρόνια η εντολή στην κάλπη περισσοτέρων από 4.500 χιλιάδες δημοτών Γλυφάδας. Ασφαλώς δεν έχει ισχύσει για την ωφέλεια ορισμένων οι οποίοι διαπλέκονται και έπειτα των εκλογών παραχάραξαν το προεκλογικό πρόγραμμα. Αφαίρεσαν όσα ψήφισαν οι συμπολίτες μας ώστε να προκύπτει η προσωπική τους ωφέλεια αντί του Δήμου και του δημοσίου συμφέροντος. Πέντε ολόκληρα χρόνια, κατά τα οποία  καταλύθηκε η εντολή της τοπικής κοινωνίας, δεν έχει γίνει ούτε μια δημόσια τοπική συζήτηση για πλειάδα ζητημάτων που ταλανίζουν δημότες και Δήμο, και άλλωστε πως θα μπορούσε να γίνει χωρίς ΜΜΕ όλων των δημοτών συντηρώντας το χθες του αναχρονισμού και του πελατειακού συστήματος εξυπηρέτησης βολικών ημετέρων , με παχυλές συμβάσεις , και extra bonus ; Αν αυταπόδεικτα το 2020 στο Δήμο Γλυφάδας δεν έχει γίνει επί μια πενταετία μια δημόσια συζήτηση διοικούντων, αιρετών, δημοτών, ποιοι γραφικοί τύποι αναφέρουν τους ''αναμορφωτές'' και για ποιους λόγους ; Πόσα κατέληξαν και καταλήγουν αδιαφανώς στη τσέπη τους ώστε να τελούν δημόσιοι κλακαδόροι ; Παρατάξεις που είχαν κάνει ''σημαία'' τους την Διαφάνεια , ποια διαφάνεια ακριβός είχαν επικαλεστεί ;

Καλό μήνα, καλές διακοπές , και τα ''λέμε'' τον Σεπτέμβριο από τον SKY 7 | Broadcast | www.sky7.gr ενώ σας ''αφήνουμε'' την Γλυφάδαστην οποία πρωτοστατήσαμε πριν απ' όλους ''παρακαταθήκη'' μέχρι το 2023 ,   μέχρι να φάτε όλοι οι ξενόφερτοι , εκτός της δημοκρατίας και της αξιοκρατίας , και τα λυσσακά της.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: SKY 7 - Glyfada - Jingle News Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">