ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η θητεία των αντιδημάρχων έχει λήξει από τις 10 Σεπτεμβρίου

Η θητεία των αντιδημάρχων στον Δήμο Γλυφάδας έχει λήξει από τις 10 Σεπτεμβρίου χωρίς να έχει τοποθετηθεί νέος αντιδήμαρχος !

Ασφαλώς σε ένα Δήμο που προτίστως έχει καταλυθεί η τοπική δημοκρατία , η εντολή χιλιάδων δημοτών έγινε το προσωπικό εφαλτήριο προσωπικής ανάδειξης και πλουτισμού φερόμενων αντιπολιτευόμενων , και συνολικά η αντιπολίτευση υφίσταται αποκλειστικά κατ' όνομα , δεν μας προκαλεί σχεδόν καμία εντύπωση.

Σε μια πόλη στην οποία έχει λήξει προ πολλού η δημοκρατία και η διαφάνεια έγινε , επίσης , προσωπικό όχημα φερόμενων εκπροσώπων, '' αντιπολιτευόμενων '' , ο Δήμος Γλυφάδας αντί για χώρος παραγωγής πολιτικής , αναπτυξιακών και κοινωνικών δράσεων, αλλά και πολιτικού πολιτισμού, οδηγήθηκε στην κατάπτωση του θεσμού.

Δήμος Γλυφάδας η χαρά των κατεργάρηδων  χωρίς ίχνος νομιμότητας και διαφάνειας , καθώς και η ευημερία αδιαφανώς πλειάδας ημετέρων και κλακαδόρων.

Ο δήμαρχος προφανώς έχει ξεχάσει τις διατάξεις της αυτοδιοικήσεως ενώ αυταπόδεικτα επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για τον υβριστή και συκοφάντη του ώστε από κοινού να στραφούν κατά ημών αποτρέποντας την διαφάνεια και την ενημέρωση των δημοτών στο Δήμο Γλυφάδας.

Ο κ. Γ. Θεοδωρόπουλος αξιώνει από τον Δήμο Γλυφάδας να του  χορηγηθεί  Ψηφιακά ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης που έχει καταθέσει ,  άλλως η πρωτοκολλημένη  πρώτη σελίδα της αίτησης του , και να του χορηγηθεί  το σχέδιο της απάντησης που θα αποσταλεί  χωρίς τα προσωπικά δεδομένα τρίτων. 

Γλυφάδα Web: Το αντίστοιχο αξιώνουμε και εμείς με αίτηση την οποία καταθέτουμε στον Δήμο Γλυφάδας επισημαίνοντας ότι ''για όσα διάστημα παραμένει ληγμένος ο αντιδήμαρχος εαν προκύψουν αποδοχές του και πίστωση από τον Δήμο τελείται οικονομικό έγκλημα.''  

Δείτε την απόφαση 







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η θητεία των αντιδημάρχων έχει λήξει από τις 10 Σεπτεμβρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">