ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οικοπεδοφάγος ζήτησε να βάλουν φωτιά σε τρία σημεία της Αιξωνής


Αστυνομία και Πυροσβεστική αναζητούν τον ηθικό αυτουργό των εμπρησμών στην Αιξωνή Γλυφάδας ( ! ) γράφει το ethnos.gr, ενώ συνέλαβαν δυο άτομα ηλικίας 31 και 30 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση. 

Οι δύο άνδρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν : «Μας πήρε τηλέφωνο οικοπεδοφάγος να βάλουμε φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στην Αιξωνή Γλυφάδας» τόνισαν κατά την απολογία τους δύο άνδρες ηλικίας 31 και 30 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση.

Σύμφωνα με τις Αρχές οι δύο άνδρες οι οποίοι είναι και συγγενείς προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στην Αιξωνή Γλυφάδας το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. 

Οι κινήσεις τους, όμως, βιντεοσκοπήθηκαν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών. Επειτα από ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τη Δευτέρα. 

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση. Πήραν 48ωρη προθεσμία ώστε να απολογηθούν ενώ αναμένεται η προφυλάκισή τους. 

Αστυνομία και Πυροσβεστική αναζητούν τον ηθικό αυτουργό των εμπρησμών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένου ότι αντίστοιχες ενέργειες έχουν πριμοδοτηθεί και σχεδιαστεί στον παρελθόντα χρόνο από το κόμμα της ΝΔ, και ειδικότερα από βουλευτές κ.α στελέχη της, στην επικείμενη έρευνα χρήσιμο είναι να υπάρχει τεκμηρίωση αν ο ηθικός αυτουργός και οι δυο δράστες σχετίζονται με το εν λόγω αστικό κόμμα, το οποίο  παρεμπιπτόντως δια μέσω της τοπικής οργανώσεως του διοικεί κατά το δοκούν το Δήμο.

* Οι δεξιοί συνήθως διέπονται από υπέρμετρη πλεονεξία , άλλοτε ώστε να οικιοποιηθούν πλειάδα στρεμάτων δασικής περιουσίας, με το πρόσχημα ότι ήταν του παππού τους ( ! ) , και άλλοτε αντιστοίχως να οικιοποιηθούν δια μέσω καμένης γης. Γνωστές τακτικές. ( Πως γίνεται ''ξενόφερτοι'' να έχουν επικαλεστεί το παππού τους , σε μια περιοχή στην οποία δεν γεννήθηκε κανείς από δαύτους, είναι μια άλλη ιστορία τι εφευρίσκουν οι επιτήδιοι. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οικοπεδοφάγος ζήτησε να βάλουν φωτιά σε τρία σημεία της Αιξωνής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">