ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η απόδειξη ποιος πέρασε τοπικά τον όρο ενεργός πολίτης - δημότης



Δεν γνωρίζουμε πως και γιατί τα ''τσούγκρισαν'' οι κολλητοί Καραχάλιος - Γιαννακόπουλος  το θέμα είναι ότι από τον Καραχάλιο έγινε η αρχή αναφοράς σε ενεργούς πολίτες - δημότες οι οποίοι καταγγέλλουν.

Είναι ξεκάθαρο , σύμφωνα με όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια , ότι εμείς ως δημότες - κάτοικοι Γλυφάδας ακούσαμε και είδαμε για πρώτη φορά τοπικά τον όρο ενεργός πολίτης - δημότης , αναφορικά με τον   Γιαννακόπουλο από τον Καραχάλιο.

Για του λόγου το αληθές ακολουθεί δικό του δημοσίευμα, με ημερομηνία 24 Απριλίου 2015, στο οποίο καταφέρεται κατά του Δημάρχου Γλυφάδας τον οποίο αποκαλεί ανεπάγγελτο και ότι ασελγεί  , και στο τέλος αναφέρει και την καταγγελλία ενεργού πολίτη , ο οποίος είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι είναι ο Γιαννακόπουλος.

Δείτε και διαβάστε:




Προφανώς παρέκαμψε να αναφέρει στην Ελληνική Δικαιοσύνη ποιος μας πέρασε τοπικά τον όρο ενεργός πολίτης - δημότης αναφορικά με τον Γιαννακόπουλο , όμως να είναι βέβαιος ότι εμείς θα προσκομίσουμε στην Δικαιοσύνη ποιος έκανε την αρχή περνώντας δημόσια στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας τις καταγγελλίες Γιαννακόπουλου αναφέροντάς τον ως ενεργό πολίτη.

Δεν γνωρίζουμε πως τα τσούγκρισαν οι κολλητοί , Καραχάλιος , Γιαννακόπουλος, Ζαχαριάδης, πάντως ''έχουν γνώση οι φύλακες'' συμπολίτες μας οι οποίοι επί σειρά ετών τους έβλεπαν παρέα σε καφετέριες της Γλυφάδας.  

Ψεκασμένε , ενδεχομένος δεδομένου ότι είσαι κορυφαίος ψεύτης μπορεί να κατάφερες να πείσεις άτομα τα οποία δεν σε γνωρίζουν, και δεν γνωρίζουν τη δράση σου, όμως οι αποδείξεις δεν αμφισβητούνται από κανένα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου εφ' εξής διότι θα τραβιέσαι στην δικαιοσύνη δια βίου. Ακόμα και να σβήσεις την ανάρτηση , θα προκύπτει ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ( Το σχέδιο - την πλεκτάνη - μαζί με ποιους τα σχεδίασες ; )

Είναι αυταπόδεικτο ότι ο γράφων ουδέποτε είχε και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με δεξιούς και ακροδεξιούς, ενώ ο Καραχάλιος διατηρούσε στενές σχέσεις με Γιαννακόπουλο - Ζαχαριάδη.

Την φωτογραφία με το κίτρινο - καναρινί - ποιος την τράβηξε, που τραβήχτηκε, τι συζητήθηκε, και τι σχεδιάστηκε εν συνεχεία ; ( Όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια το υψωμένο φρύδι έπεσε, την αλαζονία διαδέχτηκε η συνεργασία , ενώ ο Δήμαρχος έβλεπε σαν τα σκ@τ@ του ( ! ) τον Καραχάλιο προφανώς άλλαξε τακτική, και ακολούθως προέκυψε και σχέδιο ώστε να κατηγορηθεί αυτός που ουδέποτε έκανε μυστικές συναντήσεις με δημάρχους , και ουδέποτε αδιαφανώς χρηματίστηκε. ) 

Ο έχων νοημοσύνη αξιολογεί και κρίνει. ( Βέβαια το θέμα είναι ότι σε επίπεδο δικαιοσύνης υφίσταται τεράστια παθογένεια, ακόμα και σήμερα , και ''λειτουργοί'' κατ΄ όνομα. )

Γιώργο Παπανικολάου είσαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσεις την αλήθεια. Το ''κουκούλωμα'' δεν θα αποτελεί διαχρονικό φαινόμενο , και είναι αυτονόητο σε όλους ότι ο ''δαγκωτό Κόκκορης'' δεν καθορίζει το ελάχιστο σε επίπεδο Γλυφάδας διότι αποδείχθηκε. 

Θυμούνται ορισμένοι συμπολίτες μας τις φαύλες πρακτικές του επί δεκαετίες παραστιτικά διαβιούντα και τους τίτλους κάθε προεκλογική περίοδο  κατά του υποψηφίου δημάρχου ενώ στη συνέχεια γινόταν ο φανατικότερος υποστηρικτής τους - σαφώς εξαγορασμένος - και με το αζημίωτο. Ποιος δεν θυμάτε τα ''από τη στάνη του πατέρα του στα σαλόνια του δήμου Γλυφάδας'' , καθώς και το '' στα σκ@τ@ όση ζάχαρη να ρίξεις λουκουμάδες δεν γίνονται'' ; Πηγαίο ήθος αξιοπρεπούς ατόμου !

Άπαντες γνωρίζουν πως ο κατασυκοφαντημένος από τον Καραχάλιο προεκλογικά Κ. Κόκκορης  στη συνέχεια της εκλογής του παρείχε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για επιθέσεις στους αντιπάλους του από λάθρες φυλλάδες. 

Την αντιστοιχία την παρακολουθούν οι συμπολίτες μας με εσάς από το 2014 και μετέπειτα.  Είσαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσεις την αλήθεια διαφορετικά θα έχεις μια θέση στην ιστορία  ως συνεχιστής παθογενειών και φαυλότητας. 

Άλλωστε δεν είμαστε της ίδιας σχολής με τον αισχρό Καραχάλιο ο οποίος ευτέλισε , εξευτέλισε, και υποβάθμισε τα πάντα όλα επικαλούμενος ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' και παριστάνει την αθώα περιστερά. 

Το άτομο που σας χαρακτηρίζει ανεπάγγελτους και πολιτικά απόβλητα διαβιεί παρασιτικά δυο δεκαετίες , και κάποιοι επιλέγουν να γίνονται αρωγοί του, άρα αυταπόδεικτα είναι οι φυσικοί δημιουργοί φαιδρότητας , φαυλότητας , ευτελισμού , λαϊκισμού , και υπονομεύσεων σε επίπεδο Δήμου.

Σας θυμίζουμε ότι όλοι κρίνονται, και παράλληλα ότι με σοφιστίες , κουτοπονηριές , παραπλάνηση και ύπουλες μεθόδους το όφελος είναι προσωρινό, διότι κάποια στιγμή τα ''πρόβατα'' που αναφέρει ο παρασιτικά διαβιούντας θα ξυπνήσουν, και τότε θα έχουν πλήρη εικόνα σήψης , εύκολου πλουτισμού ελαχίστων επιτήδειων και επιθέσεις στο άτομο  αντί να επιχειρηθεί από τη πλευρά τους αντιπαράθεση επί των επιχειρημάτων και της αλήθειας. ( Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά )

Ξεχάσαμε τα ''εξόφθαλμα'' με αποφάσεις που ''σφυρίζουν'' εκατομμύρια ευρώ σε μια χώρα που δεν υφίσταται ίχνος διαφθοράς , ενώ συγκεκριμένα άτομα συμπεριφέρονται στη χώρα μας σαν τα σκυλιά , διότι το χέρι το οποίο τα ετάισε δεν το δαγκώνουν. Ανήκουν στο είδος το οποίο λέγεται άνθρωπος, η στο ζωϊκό βασίλειο ? Θυμούνται τα πεπραγμένα τους πριν τους ''ταϊσουν'' ? Δεδομένου ότι ξεχνούν εύκολα - και με σκοπιμότητα - εμείς θα θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί.

Ο Καραχάλιος , ο οποίος διαχρονικά κινείται με γνώμονα το τομάρι του, και μια πενταετία προμοτάρει τις φιέστες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κόπτεται και για τους ''αναξιοπαθούντες'' !!! Έλεος. Το τι έχει χρησιμοποιήσει για το ιδιοτελές του όφελος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Αν δεν υφίστατο διευρυμένη κοινωνική σήψη ο πλέον αναξιοπαθούντας θα ήτο αποκλειστικά ο ίδιος.

Όποιοι επιλέγουν έπειτα από ύβρεις , συκοφαντίες, λάσπη, να καταστούν τσιράκια και δημόσιοι κλακαδόροι είναι καλοί και βολικοί κ. Παπανικολάου ; Διαγράψατε μονοκονδυλία όσα ανέφεραν σε βάρος σας  ; Μήπως σας είπαν ότι όσα ανέφεραν σε βάρος σας ήταν προϊόν χρηματισμού τους , άρα δεν ήταν τα δικά τους λόγια και έργα και ήταν των αντιπάλων σας ; 

ΥΓ: Οι ''κολλητοί'' στα όρια του δήμου Γλυφάδας είναι εκδότες , όμως δεν είναι , είναι δημοσιογράφοι , όμως δεν είναι , ενώ παρουσιάζονται ως εφημερίδες και WEB TV ! Τι να πει κανείς πλέον με όσους βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου - ως αναμορφωτές - ώστε να συντηρούν γραφικές καταστάσεις κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών ;

# Μήπως έχετε και εθνικό τηλεοπτικό κανάλι εκτός από τις ''εφημερίδες'' και τις ''WEB TV'' ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η απόδειξη ποιος πέρασε τοπικά τον όρο ενεργός πολίτης - δημότης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">