ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Χρειάστηκαν μερικά χρόνια ώστε να γνωρίζουμε

Χρειάστηκαν ορισμένα χρόνια και πλέον σήμερα είναι αυταπόδεικτο ποιοι είναι
 μούτρα, τομάρια, και παλιάνθρωποι

 “Αν έχεις τέτοιους 'συμπολίτες' τι να τους κάνεις τους εχθρούς;”.

Με βασικό δεδομένο ότι ουδέποτε στοχεύσαμε τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας , σε πλήρη αντιδιαστολή με πλειάδα έτερων , και ουδέποτε πλευρίσαμε για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια όσους εστίασαν στο δημοτικό χρήμα , (έλαβαν εντολή κυρίως από αδιαφανώς εξυπηρετούμενους), δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε όσα αποτελούν αυταπόδεικτα και τα πιστεύουμε ακράδαντα.

Ευελπιστούμε κατατρώγοντας τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, ένθεν και ένθεν, από τους ακροδεξιούς έως τους ακροαριστερούς και τους αντιεξουσιαστές , παράλληλα να κατατρώγεται σαν το σαράκι και όσους τόλμησαν να αντισταθούν στις νεοελληνικές παθογένειες και να δείχνετε «πόσο συνεπείς είστε» με τους αξιακούς κώδικες και τις θεσμικές σας υποχρεώσεις.

Στη σημερινή πραγματικότητα, βαθιάς κοινωνικής σήψης, ομολογούμε ότι αποτύχαμε, ενώ χιλιάδες από εσάς είστε 'πετυχημένες και πετυχημένοι'. ( Εκτός των ορίων του Δήμου Γλυφάδας , όπως γνωρίζουμε , πολλοί λένε  «τα καλύτερα λόγια » για όσα ισχύουν τοπικά. Φτύνουν το κόρφο τους ! )

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αδυνατούμε να συναγωνισμούμε την 'τεράστια επιτυχία' σας , η οποία σε ορισμένα σημεία αναφοράς ξεπερνά την οποία σήψη και διαστροφή έχει γνωρίσει και βιώνει κάθε πολίτης της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, εκτός από πλειάδα «υπέρλαμπρων αιρετών» , οι οποίοι αδιάλειπτα επί σειρά ετών «εκπροσωπούν πανάξια τον δήμο και τους δημότες », ( όλα γίνονται αδιαφανώς ), ο Δήμος Γλυφάδας διαθέτει και «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» !

Ο δήμος Γλυφάδας αντί για φωτεινό παράδειγμα ισότιμης μεταχείρισης χωρίς διακρίσεις οποιουδήποτε είδους, αντί για χώρος παραγωγής πολιτικής αναπτυξιακών και κοινωνικών δράσεων, αλλά και πολιτικού πολιτισμού, οδηγήθηκε στην κατάπτωση του θεσμού.

Σε ένα τέτοιο δήμο , στον οποίο ανακυκλώνονται τα ίδια άτομα ώστε να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς και τους ιδίους υποστηρικτές , στον οποίο δεν υφίσταται ίχνος απόκλισης στις πρακτικές συντηρητικών δεξιών - αριστερών κ.α. , δεν υπάρχει ενδεχόμενο της απειροελάχιστης αλλαγής.

Να προχωράτε και να πορεύεστε μαζί ( κυρίως με αδιαφάνεια - στη ζούλα και στα μουλωχτά - ενιαία κλίκα ), όπως μαζί καταστρώσατε και όλες τις δολοπλοκίες σε βάρος μας αντί να επικρατήσει η λογική και ο πολιτικός πολιτισμός.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2020

Υ.Γ: Τελευταία ανάρτηση με αντικείμενο τους «υπέρλαμπρους». Όσο ο Ελληνας επιμένει να επιβραβεύει το ρουσφέτι με την αδιαφανή συνδιαλλαγή θα παραμένει ένας κάτοικος μιας τριτοκοσμικής χώρας , και άλλωστε επί τέσσερις δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο μόνο αυτό έχουμε αναδείξει. Δεν φταίμε εμείς για όσα αποτελούν την δημιουργία χιλιάδων άλλων, όμως εμείς πληρώσαμε επανειλημμένα, και το κρατάμε ως ''φυλακτό'' για ''παράδοση''.

* Αυταπόδεικτα, εκτός απ' όσα μεθοδεύονται παρασκηνιακά - στη ζούλα - υφίσταται οτιδήποτε έτερο στο Δήμο Γλυφάδας ; Γνωρίζεται κάτι άλλο ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Χρειάστηκαν μερικά χρόνια ώστε να γνωρίζουμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">