ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μόνο με ραντεβού στην ΔΟΥ Γλυφάδας

Η εξυπηρέτηση του κοινού στις ΔΟΥ της Αττικής θα γίνεται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.
 

Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε ότι, έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της εντός Αττικής γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. 

Για τον σκοπό αυτό, ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, Δ.Ο.Υ., Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00. 

«Με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτίριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού κ.α.)» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ. 

Συνωστισμός παρατηρήθηκε στη ΔΟΥ Γλυφάδας. 

Η εφορία που εξυπηρετεί σχεδόν όλα τα νότια προάστια επαναλειτούργησε μετά από πολύημερη διακοπή λόγω κρούσματος covid-19. Οι συναλλασσόμενοι σχημάτισαν μια μεγάλη ουρά έξω από το κτίριο, φορούσαν μάσκες αλλά υφίστατο συνωστισμός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μόνο με ραντεβού στην ΔΟΥ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">