ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά !

Είναι γελοία και αχαρακτήριστη η κατάντια που έχει περιπέσει ο Δήμος Γλυφάδας απο την διαχρονικά νοσούσα δεξιά παράταξη και τους επάρετα υποκριτές  ''υποστηρικτές'' τους.

Το στόμα του πρέπει να το πλένει καθημερινά ο γελοίος εξαγορασμένος υβριστής - συκοφάντης, ο οποίος επί σειρά ετών διαβιεί παρασιτικά - στη ζούλα - από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών.

Απαιτείται να διαθέτεις κότσια και να τιμάς τα παντελόνια που φοράς ώστε να αναφέρεις δημόσια την αλήθεια . 

Το ευκολότερο στις μέρες μας, και ειδικότερα σε μια αυταπόδεικτα τριτοκοσμική χώρα, στην οποία η αδιαφάνεια και το ''όλα στη ζούλα'' παραμένουν βασική πρακτική μιας αχαρακτήριστης φάρας,  είναι να τρίβεσαι στην γκλίτσα του ''τσομπάνη'', τον οποίο οι ίδιοι εξαγορασμένοι από την προηγούμενη δημοτική αρχή αποκαλούσαν ανεπάγγελτο, και έγκλημα αν θα εκλεγεί δήμαρχος.

Πόσο έντιμο θεωρείται ο συκοφαντημένος προεκλογικά Δήμαρχος να συντηρεί στη ζούλα παρασιτικά διαβιούντες οι οποίοι πλην αντιγραφών από Αθηναϊκές εφημερίδες ουδέν έτερο μπορούν να παρέχουν στην τοπική κοινωνία ;

Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι ορισμένοι αιρετοί - οι οποίοι γνωρίζουν τι ισχύει στη ζούλα ώστε να διαβιούν οι υβριστές τους - ώστε να τους κάνει και κήρυγμα ηθικής ο παρασιτικά διαβιούντας ;

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι !

Αναμορφωτής είναι αυτός τον οποίο θα αναγορεύσουν συνολικά οι πολίτες , διότι διαπίστωσαν ότι δεν παραποιεί τους θεσμούς , δεν χαρίζεται σε κανένα, και δεν συντηρεί παθογένειες δεκαετίων. Ισχύει στο Δήμο Γλυφάδας ; Ισχύει με την εν λόγω κυβέρνηση Μητσοτάκη ;

Ντροπή και κατάντια για όσους διαβιούν με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών στη ζούλα , και για όσους επέδειξαν ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να τελεί σε ισχύ.

Είναι αυταπόδεικτο ότι οι πρακτικές τους σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας έχουν επέκταση και σε επίπεδο πολιτείας. 

Αν εσείς ξεχνάτε εύκολα εμείς δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τα 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ μέρος των οποίων κατέληξε σε εκατοντάδες ανύπαρκτες ιστοσελίδες.

Για την ταμπακιέρα ουδέν από τους παρασιτικά διαβιούντες - στο ρόλο συνηγόρου δημάρχου -  καθώς και από τους καταχραστές πολιτεύματος και πολιτείας. ( Αυτο κι' αν είναι εντελώς γελοίο και γραφικό, ένας δικηγόρος να έχει συνήγορο του έναν παρασιτικά διαβιούντα ο οποίος είναι απατεών και δηλώνει ως διεύθυνση του το δημαρχείο Γλυφάδας ! )

# Σε μια πόλη 100.000 χιλιάδων κατοίκων δεν μπορούσες να βρεις κάτι καλύτερο Γιωργάκη ανεπάγγελτε και κακούργε , όπως σε αποκαλούσε ο φερόμενος ''εκδότης'' ο οποίος σύμφωνα με την δικαιοσύνη δεν είναι εκδότης παρά μόνον διατηρεί ένα blog ; Τέτοια αποκούμπια χρειάζεσαι δήμαρχε ; Εύγε - συγχαρητήρια. 

# Τουλάχιστον καθίσταται σαφές ποιοι έστησαν την πλεκτάνη , και είναι ξεκάθαρο ποιοι είχαν υβριστεί - εξευτελιστεί προεκλογικά, ενώ μετεκλογικά στη ζούλα συντηρούν οικονομικά τον υβριστή τους . Ανώτερος Πολιτισμός , ασφαλώς των δυο μέτρων και σταθμών όπως σε οτιδήποτε άλλο !

# Οι προεκλογικές επιθέσεις με χιλιάδες λάθρες φυλλάδες είναι ξεκάθαρο ότι ήταν χρηματισμένες από την τέως διοίκηση. ( Χρειάζονται στις μέρες μας όσοι ''ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη'' ; Aσφαλώς καθίσται αυταπόδεικτο ότι δεν χρειάζονται διότι o ''δαγκωτό Κόκκορης'' υπέστη μεγάλη νίλα, όπως θα υποστεί ξανά στην πάροδο του χρόνου. )







Για την ΙΣΤΟΡΙΑ: Στον παρελθόντα χρόνο σε κάθε Δ/Σ του Δήμου υφίσταντο οι κλακαδόροι , οι οποίοι ήταν κυρίως οι εξυπηρετούμενοι της εκάστοτε διοικήσεως. Στις μέρες μας ''άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς'' , διότι επί του παρόντος οι εξυπηρετούμενοι και παρασιτικά διαβιούντες έχουν το ρόλο του διαδικτυακού κλακαδόρου, θεωρώντας ότι μπορούν να κατευθύνουν τους υπολοίπους. Το θέμα είναι ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς , και θα αποτυγχάνουν για πάντα , γιατί κάθε φορά θα βρίσκονται κάποιοι, οι οποίοι θα πληρώνουν το όποιο τίμημα ώστε να υπάρχει δημόσια η αλήθεια. ''Δείξε μου τον υποστηρικτή σου να σου πω ποιος είσαι.''

Τα πολιτικά απόβλητα όπως αναφέρει την παράταξη και τα στελέχη της ΝΔ, στη ζούλα επί σειρά ετών συντηρούν οικονομικά τον υβριστή τους , επιδεικύοντας μέριμνα ενώ συνολικά στρέφονται κατά των υπολοίπων δημοτών ! Οι φερόμενοι ''αναμορφωτές'' του Δήμου Γλυφάδας  πιάστηκαν στο δόκανο ως βασικοί συνεχιστές παθογενειών και αδιαφάνειας και πλήρους κατάλυσης του θεσμικού τους ρόλου. 

Τέλος, Μητσοτάκης και σία, όπως και Παπανικολάου και σία, πρέπει να μας αναφέρουν πόσες επιχειρήσεις διαθέτουν, καθώς και οι υπόλοιποι των συνεργατών τους και συνπαραταξιακών τους, δεδομένων των άτιμων πολιτικών που εφαρμόζουν, ενώ απολαμβάνουν τα χρήματα όλων ημών. 

Η προσδοκία τους ήταν η συμμετοχή στην δεδομένη επιχείρηση με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, που λέγεται Δήμος Γλυφάδας, και Ελληνικό Κράτος, ενώ καταλύουν τους θεσμούς , το δίκαιο , καθώς και όσα διατυμπανίζουν οι ίδιοι σε καθημερινή βάση. 

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελούν την κορυφαία απόδειξη. Στοχευμένες ''πολιτικές'' εξόντωσης όποιων δεν τείνουν να είναι οι δημόσιοι κλακαδόροι τους. 

Ο πραγματικά λειτουργός - οπουδήποτε - σε καμία περίπτωση δεν είναι επιχείρηση, και αυτό είναι αυτονόητο, διότι κάθε επιχειρηματίας σε μια δυσχερή συγκυρία θα αναγκαστεί να κάνει εκπτώσεις αξιών ώστε να σώσει την επιχείρησή του. Στον αντίποδα ο πραγματικά λειτουργός δεν είναι έρμαιο πολιτικών και αιρετών.  

# Ο επαγγελματίας, αυτός που επιτελεί ένα δημόσιο λειτούργημα (δηλαδή: επάγγελμα), που προσφέρει επαγγελματικά ένα έργο για το κοινωνικό σύνολο ,(ειδικότερα) αυτός που έχει αυτονομία κατά την άσκηση του δημόσιου λειτουργήματός του , πχ ο δικαστικός, ή ο πανεπιστημιακός δάσκαλος, ο ιερέας , κ.α. είναι επιχείρηση ; 

Ντροπή και κατάντια στην κυβέρνηση και όσους ασπόζονται και υποστηρίζουν τις φαύλες ''πολιτικές'' τους διότι στρέφονται κατά του ύψιστου λειτουργήματος το οποίο είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συντελέσει θετικά σε επικείμενες αλλαγές στη χώρα μας , και τουλάχιστον αυτό το γνωρίζουν άπαντες είτε ανήκουν και υποστηρίζουν τη ΝΔ, είτε οτιδήποτε έτερο. 

# Το θέατρο - τα στημένα - η υποκρισία ορισμένων νεοελλήνων καθώς και η πρόσκαιρη συμφεροντολογία τους δρομολόγησαν την σημερινή μετεξέλιξη της χώρας , η οποία ενώ δέχτηκε όλες τις αξιώσεις των τέως ναζιστών Βαυαρών , Γερμανών, κ.α., σήμερα τελεί σε βάση 'καρπαζοεισπράκτορα' αντί της υποστηρίξεως τους. Υπήρχε έτερη οδός το 2014 ;

Πήγαμε μπροστά με τα παραμύθια ; Πέφτοντας στην αγκάλη της Μέρκελ Τσίπρας - Μητσοτάκης τι πέτυχαν ; Πέτυχαν την υποστηριξή της στην Τουρκία! Άλλοι πλήρωσαν το μάρμαρο μια δεκαετία έτεροι υποστηρίζονται. 

Γνωστή πρακτική συμφεροντολόγων, η οποία τελεί σε ισχύ και τοπικά, και αναπαράγεται επί δεκαετίες από τα αστικά κόμματα, όπως αυτό που κατακρεουργεί το πολίτευμα επί του παρόντος και μοιράζει εκατομμύρια σε ανύπαρκτες σελίδες, άρα δεδομένου ότι δεν υπήρχαν, κάποια εξ αυτών κατέληξαν σε συγκεκριμένες τσέπες επιτήδειων.

# Χρειάζεται ο νεοέλληνας την αλήθεια  ; Σε τι συντελεί η αλήθεια όταν χαλκεύοντας πετυχαίνουν την ευημερία των λίγων και εξασφαλίζουν την εκλογική τους πελατεία ; Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η διοίκηση Παπανικολάου επέλεξαν την κατάργηση της αλήθειας. Όσοι/ες τους επιλέξατε ζήστε την διαμόρφωσή σας, διότι αυτή σας αρμόζει. 

Υ.Γ: Το θέμα είναι ότι βρίσκονται και ορισμένα ρουσφετάκια - εξυπηρετούμενοι , καθώς και οι βασικοί συνεργάτες με το αζημίωτο, οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν ότι δεν λογίζονται κακουργηματικές πράξεις όσα ακολουθούν οι επαγγελματίες ψεύτες και κάπηλοι. 
Οι ίδιοι διαβιούν επί σειρά ετών με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου , ενώ οι πολιτικές που εφαρμόζουν είναι στοχευμένες επιλεκτικά υπέρ όσων επιθυμούν και σαφώς όχι υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Αυτό για εμάς αποτελεί κακουργηματική πράξη.
( Σε μια χώρα που ακόμα και η δικαιοσύνη αποτελεί το μακρύ χέρι της κυβερνητικής εξουσίας , αντί να προασπίζεται το δίκαιο , υπάρχουν οικονομικοί εισαγγελείς με συνείδηση και αίσθημα υπευθυνότητας ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">