ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καθημερινές οι επιθέσεις νεαρών σε συνομηλίκους τους


- Ομάδα νεαρών στον Άγιο Τρύφωνα έστειλε στο νοσοκομείο 18χρονο 
- Ομάδα ανήλικων ξυλοφόρτωσε ανήλικη στην πλατεία Καραϊσκάκη 

Ένας 18αχρονος δέχτηκε αναίτια επίθεση στις 12/10/2020 στις 10 το βράδυ από παρέα 12 νέων ενώ βρισκόταν στην πλατεία του Αγ. Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα

Αφορμή της επίθεσης σε βάρος του, αποδίδεται η ενδυματολογική του επιλογή να φορέσει μπλούζα του μουσικού συγκροτήματος της Βούλας “ΑΤC”. 

Η παρέα των νεαρών λόγω αντιδικίας με νεαρούς από την περιοχή της Βούλας του επιτέθηκαν. 

Ο νεαρός  συνοδευόμενος από τον πατέρα του, με τραύμα από μπουνιά στο ζυγωματικό, μετέβει στο Ασκληπιείο της Βούλας για ιατρική γνωμάτευση , προκειμένου να υποβάλλει μήνυση. 

Όπως ενημερώθηκαν κατά την άφιξή τους, στο Ασκληπιείο στις 11.30 μ.μ εφημέρευε μόνο το Ορθοπεδικό και δεν δεχόντουσαν περιστατικά με τους γιατρούς να τον παραπέμπουν στο Τζάνειο του Πειραιά ή στον Ευαγγελισμό που ήταν σε εφημερία.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες στις 11/10/2020 το μεσημέρι ομάδα νεαρών έπειτα από καυγά επιτέθηκε και ξυλοφόρτωσε ανήλικη συνομήλική τους στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Κλήθηκε η αστυνομία και έγιναν συστάσεις στους νεαρούς.

Πέραν αυτών των στοιχείων δεν διαθέτουμε περισσότερα στοιχεία αν προέβησαν σε μηνύσεις.

Τέλος, είναι σαφές ότι η ''γαλάζια'' διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας συντελεί σε ρατσιστικές τάσεις και στο μίσος δεδομένου ότι επί σειρά ετών επιτρέπει να γράφονται αχαρακτήριστα μηνύματα εντός της πλατείας Καραϊσκάκη τα οποία δεν τα σβήνει και δεσπόζουν καθημερινά στα μάτια των δημοτών.

Εμείς θέτουμε δημόσια το ερώτημα: Κύριοι του δήμου Γλυφάδας, προσλήψεις προσωπικού κάνατε , έχετε υπερπληθώρα εργαζομένων, πόσο κοστίζει ένας κουβάς μπογιά, και πόση ώρα χρειάζεται ώστε να σβήνονται τα μηνύματα μίσους και ρατσισμού ;

Oι παραβατικές συμπεριφορές αποτελούν καθημερινό φαινόμενο , κυρίως μεταξύ ανηλίκων ομάδων , με έτερες ομάδες νεαρών από γειτονικούς δήμους , και οι διαφορές τους συνήθως είναι το ποδόσφαιρο , η μουσική , κ.α.

Σημείωση: Σε ένα δήμο που οι ίδιοι οι αιρετοί έχουν καταλύσει τη νομιμότητα , την εντολή των δημοτών, έσπειραν διχόνοια, χρηματίζουν τσιράκια συστηματικά επί χρόνια ώστε να αναρτούν μηνύματα μίσους και ρατσισμού, καθώς επίσης,  καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις , και συνολικά η τοπική κοινωνία αποσιωπά την τέλεση οικονομικών κ.α. εγκλημάτων , μπορούμε να περιμένουμε να διαμορφωθεί και να ισχύσει κάτι καλύτερο ;

Το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά . . . 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καθημερινές οι επιθέσεις νεαρών σε συνομηλίκους τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">