ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξέλιξη οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, με πολλούς εξ αυτών να παραδίνονται μόνοι τους, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που τους έδειξε τον δρόμο της φυλακής. 

Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε σε αυτοκίνητο, με υποστηρικτές του να φωνάζουν συνθήματα και την κόρη του, Ουρανία, να δίνει ένα ακόμα προκλητικό σόου βρίζοντας χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα, ώστε να μπορέσει ο πατέρας της να φύγει από την πίσω πόρτα. 

Με εξαίρεση τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και τους επίσης καταδικασθέντες, προερχόμενους από τον πυρήνα της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη και Ιωάννη Καζαντζόγλου, οι οποίοι παραδόθηκαν σε τοπικά αστυνομικά τμήματα και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. σπεύδουν για να συλλάβουν τους υπόλοιπους. 

Για το σκοπό έχουν συσταθεί 20 ομάδες συλλήψεων, οι οποίες είναι στα σημεία που βρίσκονται οι καταδικασθέντες. Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες δεδομένου ότι για κάθε σύλληψη πρέπει να υπάρχει εισαγγελέας, καθώς οι περισσότεροι είναι στα σπίτια τους. 

Στις φυλακές όλοι οι καταδικασθέντες θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα λόγω Covid-19, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στη συνέχεια στα κελιά τους.  

Η απόφαση για τις φυλακές θα παρθεί από το Εισαγγελέα, ωστόσο η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έχει δηλώσει ότι είναι όλα έτοιμα για την κράτηση των καταδικασμένων. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, οι καταδικασθέντες είτε θα εμφανιστούν αυτοβούλως στην Εισαγγελία είτε θα συλληφθούν. 

Τότε και μόνο τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας θα εκδώσει παραγγελία φυλάκισης στα οριζόμενα από τον ίδιο καταστήματα Κράτησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φυλακή που έχει επιλεγεί για να πάει η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης είναι αυτή στο Δομοκό, εκτός κι αν υπάρξει άλλη απόφαση. Ο δε Ρουπακιάς θα εκτίσει τα ισόβια σε Μαλανδρίνο ή Αμφισσα. Οι φυλακές Β τύπου στο Δομοκό διαθέτουν πέντε πτέρυγες και κρατούνται σκληροί ποινικοί κακοποιοί. 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δεν θα έχει επαφή με τους υπόλοιπους κρατουμένους ήδη ετοιμάζονται τα κελιά για τους έξι του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, (στη συνέχεια και ο Γιάννης Λαγός) θα έχουν το δικό τους κελί. 

Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στο Δομοκό για τους επτά θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Σύμφωνα με πληροφορείς, οι καταδικασμένοι της Χρυσής Αυγής θα προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό. 

Επίσης, εξετάζεται το σενάριο να μην έχουν και μεταξύ τους επαφές λόγω του ψυχροπολεμικού κλίμακος που επικρατεί στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης. Οι έλεγχοι που θα γίνονται στα κελιά τους θα είναι καθημερινοί, ενώ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκονται υπό επιτήρηση. Ακόμη και τα επισκεπτήρια που θα δέχονται θα γίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ δεν θα έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν άδεια για αρκετά χρόνια.

'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ': Στην πυρά όσοι εναντιώνονται του καθεστώτος νεοελληνικής σήψης. (Διαπλοκής, διαφθοράς, διασπάθισης, υπεξαιρέσεων, αδιαφάνειας, κακοδιαχειρίσεως, ευννοιοκρατίας, πελατειακού συστήματος, κ.α.)

Σχόλιο του Γιάννη Κουρδομένου: Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων πανηγυρίζουν, ως διαχρονικά πανηγυρτζήδες, ( νούμερα ) , εμείς θα σταθούμε αντι για φανφάρες τύπου ιστορικών αποφάσεων στο ''τσουβάλιασμα''.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο υποφαινόμενος δυο φορές δέχτηκε τραμπουκισμούς από ομάδες χρυσαυγιτών , ενώ στον αντίποδα οι κάπηλοι , ψεύτες, υποκριτές, δολοπλόκοι, και όσοι απέσπασαν πακτωλό χρήματος προδίδοντας την εντολή του κοινωνικού σύνολου , ουδέποτε.

Ασφαλώς η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση διότι μεθόδευσε την τέλεση δολοφονιών , άρα την αφαίρεση της ζωής κάποιων ανθρώπων, στον αντίποδα οι έτεροι , οι οποίοι έχουν διαπράξει ανάλογες ενέργειες , επ' ουδενί λογίζονται εγκληματικές οργανώσεις.

Όταν τα στελέχη της Χ.Α αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη ζωή του Φύσσα , κ.α. αποτελούσε ενέργεια εγκληματικής οργάνωσης, ενω στον αντίποδα οι κατά τόπους, οι οποίοι/ες έχουν συμβάλει σε αναρίθμητα ρουσφέτια και ευεργεσία των ημετέρων τους , αποφασίζουν να καταλύσουν την εντολή 4.600 χιλιάδων δημοτών με στόχο την φυσική εξόντωση πολιτών δεν αποτελούν εγκληματικές οργανώσεις !!!

Αίσχος 

Εγκληματική οργάνωση η παράταξη της ΝΔ στη Γλυφάδα, το αντίστοιχο και με τις οργάνωσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της ''λαϊκής ενότητας''.

Εγκληματική οργάνωση η ''δικαιοσύνη'' στη χώρα μας , ( των δυο μέτρων και σταθμών ), η οποία με σκοπιμότητα όταν καλείται από πολιτικούς , δημάρχους , και τα τσιράκια τους προστρέχει σε αυτεπάγγελτες ενέργειες και κατηγορίες , ενώ στον αντίποδα οι ίδιοι συγκαλύπτουν και κουκουλώνουν τις παρανομίες , τις παραβάσεις, και τα εγκλήματα των προαναφερόμενων.

Εγκληματική οργάνωση και τα χιλιάδες ρουσφέτια - εξυπηρετούμενοι - αδιαφανώς από πολιτικούς - δημάρχους , οι οποίοι εφόρου ζωής θα κάνουν την ''πάπια'' και τον ''κινέζο'' στο σύνολο των παρανομιών και εγκληματών παρέχοντας κάθε φορά ψήφους για διαιώνιση του πελατειακού συστήματος.

Εγκληματική οργάνωση και τα φερόμενα ΜΜΕ, τα οποία εξυπηρετούν μονομερώς συμφέροντα και σκοπιμότητες κατά της πραγματικής δημοκρατίας. Δημοκρατία με πλήρη αδιαφάνεια δεν λογίζεται.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: Η προπαγάνδα κορωναϊού ώστε αστικά κόμματα να νέμονται δισεκατομμύρια ευρώ ( Επί σειρά μηνών γίνονται μυστικά τηλεδιασκέψεις μεταξύ πέντε παραταξιακών και αποφασίζουν εν κρυπτώ πιστώσεις εκατομμυρίων , κυρίως υπέρ των ημετέρων τους. )

Είναι σχεδόν ένας χρόνος που όλα συντελούνται αδιαφανώς εξ ονόματος κορωναϊού, με πιστώσεις δισεκατομμυρίων, τις οποίες τελούν προς χάριν ημετέρων τους μια χούφτα άτομα σε κάθε τοπική κοινωνία της χώρας μας.

Οι Ο.Τ.Α το ''μεγάλο πλυντήριο'' 

Όταν αποφασίζουν εν κρυπτώ της κοινωνίας πέντε - έξι άτομα σε κάθε δήμο της Χώρας πιστώνοντας πακτωλό εκατομμυρίων υφίσταται διαφάνεια ; Υφίσταται δημοκρατία η μήπως υφίστανται εγκληματικές οργανώσεις ; 

Γιατί δεν κάνουν δημόσια τις τηλεδιασκέψεις οι δήμαρχοι και πέντε έξι αιρετοί σε κάθε δήμο ; Είναι δύσκολο , η ανέφικτο υλοποιήσεως ; Οι Ο.Τ.Α δεν διαθέτουν σύνδεση WIFI ;  Oι τηλεδιασκέψεις γίνονται μυστικά , αντί δημοτικών συμβουλίων και οικονομικών επιτροπών , με πιστώσεις εκατομμυρίων ευρώ διότι πρεσβεύουν την αδιαφάνεια. 

Τα εθνικά και τοπικά κανάλια, αντί να παρέχουν ενημέρωση την οποία οφείλουν , δεδομένης της χρήσεως δημόσιων αγαθών, παρέχουν φτηνά reality , πολύ γυμνή σάρκα , καθώς και ψωνισμένες ψωνάρες οι οποίες διέπονται από αυταρέσκεια και ωραιοπάθεια. Είναι ξεκάθαρο τι ''τροφή'' ταϊζουν το ''κοπάδι'', την ίδια στιγμή που πέντε άτομα σε κάθε δήμο αδιαφανώς πιστώνουν πακτωλό εκατομμυρίων. 

Η πλειονότητα χαριεντίζεται και αποβλακώνεται χαζεύοντας tv και ελάχιστοι διαχειρίζονται κατά το δοκούν τα χρήματα του συνόλου. Λέτε να έχουν κατά νού το κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του μια χούφτα ομοϊδεάτες ; 

Αν σκέφτονται το κοινωνικό σύνολο γιατί όλα γίνονται πίσω από τη πλάτη του αδιαφανώς 'σαϊνια' νεοέλληνες; Γιατί κατέλυσαν την δημοκρατία στο δήμο Γλυφάδας και εξαφάνισαν την εντολή χιλιάδων δημοτών ;

ΥΓ: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όσοι/ες δεν καταλαβαίνετε σήμερα απόλυτα τι εννοούμε είναι σαφές ότι θα αντιλαμβάνεστε πλήρως έπειτα από τριάντα χρόνια. Έτσι γίνεται συνήθως σε κοινωνίες που το σύνολο τους δεν είναι διανοούμενοι η διάνοιες.

* Να αναμένετε όσα θα αποφασίσει το Ε.Δ.  Όπως ''τσουβαλιάστηκε'' η Χ.Α , στο τέλος , το αντίστοιχο θα ισχύσει και με εσάς.

ΥΓ1: Είμαι ο μοναδικός ο οποίος δεν με πείσατε και δεν δημοσιοποίησα το ελάχιστο από την ''κόντρα'' εισαγγελέως - προέδρου ; ( Αντιλαμβάνεστε ότι έπειτα από την ''κόντρα'' - διαφωνία - εισαγγελέως - προέδρου - τεχνηέντως έκλεισαν τα στόματα όσων θα ανέφεραν διενέξεις και παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης. ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξέλιξη οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">