ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν αποδεχόμαστε την απαγόρευση κυκλοφορίας και την καραντίνα/εγκλεισμό


Τελικά δεν σκύβουν ευλαβικά όλοι το κεφάλι σε αστικά πολιτικά κόμματα εξαπάτησης και τρομοκράτησης , καθώς επίσης , και σκόπιμης καταπίεσης η οποία προσβλέπει σε μεγαλύτερα οφέλη των διαχειριστών σε μια βάση απόλυτης αδιαφάνειας. 
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Τουλάχιστον εμείς έχουμε κάνει σαφές ότι επί σειρά μηνών τρομοκρατησης και καραντίνας/εγκλεισμού λόγω covid δεν υπήρξε ίχνος πολιτικής για μεγάλο φάσμα της κοινωνίας, ενώ στον αντίποδα έχουν καταλυθεί δημοτικά συμβούλια , οικονομικές επιτροπές, κ.α., και οι ''γαλάζιοι'' δήμαρχοι πλέον σε πλήρη αδιαφάνεια με ''τηλεδιασκέψεις'' μεταξύ τους και αδιαφανώς διαχειρίζονται κατά το δοκούν και υπέρ ημετέρων πακτωλό εκατομμυρίων 
''Βλέπουμε'' καθημερινά τόσο τις ''συζητήσεις των τοπικών θεμάτων'' όσο και τα ''κανάλια'' του δήμου ! ΕΣΕΙΣ τα βλέπετε ; Είναι τέτοιο το επίπεδο ''διαφάνειας'' σε τοπικό επίπεδο που ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος κατέλυσε την εντολή χιλιάδων δημοτών καθώς και τις αιτήσεις πλειάδας δημοτών, ενώ στον αντίποδα πίστωσε ζεστό χρήμα ώστε να πλακοστρώσει και να πεζοδρομήσει περιμετρικά την οικία του ! Η ''αντιπολίτευση'' στο δήμο Γλυφάδας έχει το ρόλο βλέπουμε, ακούμε, γνωρίζουμε, και σιωπούμε. ( Με το αζημίωτο ? )

Είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση με την συγκατάβαση της αντιπολίτευσης δεν τα δέχονται πανελλαδικά ακόμα και οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος, θα τα δεχθούν οι αντιεξουσιαστές ;  

Όπως διαβάσαμε σε αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα αναφέρουν : Χτες Πέμπτη 22.10.20 ο Μητσοτάκης -με τη συναίνεση όλης της ξεφτιλισμένης κοινοβουλευτικής αριστεράς- ανακοίνωσε χουντικό διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες. 

Από τη μεριά μας: Δεν αποδεχόμαστε την απαγόρευση κυκλοφορίας και την καραντίνα/εγκλεισμό. Δεν συναινούμε στην κρατική διαχείριση του covid19, που σκοπό έχει την μεταβολή των κοινωνικών σχέσεων προς την κατεύθυνση της ακόμα μεγαλύτερης εκμετάλλευσης και καταπίεσης. 

Επιλέγουμε να μην μείνουμε σπίτι γιατί στεκόμαστε και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στον κόσμο, που όπως και εμείς, δέχονται τη βία του κεφαλαίου, του κράτους, της πατριαρχίας, και των μηχανισμών τους. 

Για αυτούς τους λόγους καλούμε: 

1) Συγκέντρωση-Μικροφωνική, αύριο Σάββατο 24.10.20 στις 11 το βράδυ, στα Σκαλάκια του Αστέρα στα Εξάρχεια, ενάντια στην Απαγόρευση Κυκλοφορίας. 
2) Συγκέντρωση Μικροφωνική, Δευτέρα 26.10.20, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Κυψέλης, 
α) ενάντια στην Απαγόρευση Κυκλοφορίας ως μέρος της κρατικής διαχείρισης του covid19 και 
β) για την προπαγάνδιση της ομοθεματικής Πορείας της 6ης Νοέμβρη στη Βικτώρια. 

ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΣ 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 

Υγ: Μια λεπτομερής ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης μπορεί κάποιος να βρει εδώ (πλαίσιο λόγου της Πορείας): https://athens.indymedia.org/post/1607880/ μια αντίστοιχη ανάλυση, αλλά με την ορολογία της επιστήμης (χωρίς αυτό να σημαίνει ουδετερότητα ή τυφλή πίστη σε αυτήν) μπορεί κάποιος να βρει εδώ https://www.in.gr/2020/10/12/greece/pera-apo-tous-aforismous-mia-ofeilomeni-apantisi-ston-ilia-mosialo/

Ανοιχτή Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριών και αλληλέγγυων
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν αποδεχόμαστε την απαγόρευση κυκλοφορίας και την καραντίνα/εγκλεισμό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">