ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το βιογραφικό της Εύας Ντογιάκου


Εμείς θα παραμένουμε αταλάντευτα ευθείς και ειλικρινείς ακόμα και έπειτα όλων όσων μεθοδεύτηκαν και μεθοδεύονται σε βάρος μας από την ''γαλάζια'' διοίκηση του δήμου καθώς και από τους ημετέρους  - τσιράκια τους.

Δεδομένου ότι μια εκ των αναρτήσεών μας έχει σημαντική επισκεψιμότητα δεκάδων χιλιάδων κλικ , η οποία αφορά την κ. Εύα Ντογιάκου , ( σύζυγο του φερόμενου ''αναμορφωτή'' ο οποίος αυταπόδεικτα σε πλειάδα τομείς δεν επέφερε καμία αναμόρφωση , το αντίθετο ) , της ζητούμε δημόσια το βιογράφικό της διότι υπάρχουν δεκάδες μηνύματα με τα οποία μας το ζητούν.

Είναι γνωστό ότι τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB τον παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι της κοινωνίας μας από πολλές περιοχές , και ασφαλώς η έλλειψη πληροφοριακού υλικού αναφορικά με την Εύα Ντογιάκου , κεντρίζει το ενδιαφέρων του αναγνωστικού κοινού. 

Εμείς δεν πρόκειται να αναμειχθούμε σε καμία περίπτωση στην προσωπική ζωή αιρετών και οικίων τους προσώπων ,  η ανάρτηση που έχει προηγηθεί αποτελούσε σχολιασμό έτερου συμπολίτη μας , και στεκόμαστε σε όσα ζητούν οι αναγνώστες.

Τέλος, δεδομένης της τριτεκνίας της εν λόγω , τις ευχόμαστε ολόψυχα στον μέλλοντα χρόνο να μην προκύψουν ανάλογες ενέργειες με όσες βιώσαμε και βιώνουμε εμείς δεδομένων των πρακτικών του συζύγου της , των ''αντιπολιτευομένων'', καθώς και των χρηματισμένων τους στους γόνους της , και αναμένουμε το βιογραφικό.

Ξέρετε τι θέλουν οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες ; Που γεννηθήκατε , που μεγαλώσατε, κ.τ.λ. 

# Εμάς μας προκαλεί τεράστια εντύπωση πως δεν αξίωσαν ποτέ το αντίστοιχο για τον ξενόφερτο ''αναμορφωτή''.

# Μάλλον γνωρίζουν ότι δεν γεννήθηκε στην Γλυφάδα ο Παπανικολάου, και τα περισσότερα χρόνια ήταν καθολικά απόντας από όλα τα δρώμενα της πόλης. 

# Ενδεικτικά: Όταν εμείς πρωτοστατούσαμε στα ερτζιανά από την ΓΛΥΦΑΔΑ ο κ. Παπανικολάου δεν κατοικούσε σε τούτη τη πόλη. Όταν για πρώτη φορά πέρασαν δημόσια σε κοινωνικό επίπεδο από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM τα μηνύματα της οικολογίας , της πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης, των φωτοβολταικών, των θερμικών καμερών, των ηλεκτρικών οχημάτων, του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και του ''ψηφιακού πίνακα'' σε επίπεδο δήμου , ο ίδιος μάλλον άκουγε το ΣΚΑΙ Αλαφούζου, άρα έχασε πλήρως τα ουσιαστικότερα κεφάλαια πραγματικής αναμόρφωσης της πόλης μας την οποία ο ίδιος μάλλον βλέπει ως εφαλτήριο της προσωπικής του ανάδειξης και πλουτισμού. 

# Οι ξενόφερτοι κάτοικοι μάλλον επιθυμούσαν τον αντικατοπτρισμό τους, έναν ξενόφερτο με ξενόφερτες πρακτικές. Ξέρετε για ποιους λόγους ; Διότι από έναν ξενόφερτο διασφάλιζαν την συνέχιση όσων είχαν προηγηθεί από το σύνολο των προηγουμένων ξενόφερτων δημάρχων - αιρετών. ( Περισσότερα από 50 χρόνια ο Δήμος Γλυφάδας διοικείται από ''ξενόφερτους'' αιρετούς , διότι οι εν λόγω βασικά ως ξενόφερτοι έχουν συμμετοχή στα αστικά κόμματα , και είναι γνωστό ότι οι ΟΤΑ διοικούνται από τα αστικά κόμματα, δεν διαχειρίζονται από τους δημότες. )

# Άλλωστε 50 χρόνια διοικείται ο δήμος από ξενόφερτους, πέντε δεκαετίες έχουν ισοπεδώσει τον τοπικό πολιτισμό και έχουν ιδρύσει την φιέστα των ξενόφερτων. ( Για δαύτους το ξένο είναι πιο καλό !!! όμως στη πάροδο του χρόνου θα διαπιστώνουν όλοι τα τεράστια κενά . . . διότι οι ξενόφερτοι είναι ξενόφερτοι , και το γεγονός διώξεων - κατασχέσεων του αμιγούς τοπικού πολιτισμού οφείλετε σε δαύτους , όπως και το ουσιαστικό έλλειμα πολιτικών σε πλειάδα από τομείς οι οποίοι σύμφωνα όσων ισχύουν τοπικά αγγίζουν την γραφικότητα. Σαφώς γεμίζουν τα σεντούκια και οι τσέπες αργόσχολων - αργόμισθων επιτήδειων - διαβιούν πλειάδα ξενόφερτων.)

ΥΓ: Την προηγούμενη φορά, αυτή η κυρία η οποία ήρθε να κατοικήσει στην πόλη μας, αντί να παρέχει σε εμάς και στο σύνολο των τοπικών σελίδων την ενημέρωση, δεδομένου ότι εμείς είχαμε ανακοινώσει πρώτοι από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ότι επίκειται γάμος, επέλεξε τον Χατζηνικολάου ! Δημοκρατία και συμπεριφορά αξιώσεων. 

- Για το λόγου το αληθές δείτε πότε δημοσιοποιήθηκε από εμάς η ανακοίνωση του γάμου, και ''γκουγκλάρετε'' ώστε να δείτε πότε το ανακοίνωσαν όλοι οι υπόλοιποι. Ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB το ανακοίνωσε στις 4 Φεβρουαρίου 2018,  οι  υπόλοιποι το ανακοίνωσαν με διαφορά πολλών μηνών. 

- Αντί να μας ευχαριστήσει , διότι εμείς συμβάλαμε σε ένα βαθμό ώστε να μπεί η ''κουλούρα'' , αποτάθηκαν στον Χατζηνικολάου ώστε να ανακοινώσουν τον γάμο ! Το θέμα είναι ότι έπειτα από ένα και πλέον χρόνο βιογραφικό δεν είδαμε !!! 

- Αν δεν είχαμε δώσει επί μια τετραετία τον αγώνα σε κοινωνικό επίπεδο κατά της διοικήσεως Κόκκορη θα εκλεγόταν το 2014 ο Παπανικολάου ; Αν δεν είχε εκλεγεί δήμαρχος το 2014 θα είχε προκύψει σχέση με την Eύα Ντογιάκου ; Έπειτα της εκλογής του το 2014 ως δημάρχου δεν προέκυψε η σχέση μεταξύ τους ;

- Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κώστας Κόκκορης αν είχε διαχειριστεί ορθότερα τον Δήμο θα ήταν σίγουρα μέχρι το 2019 δήμαρχος και ο Παπανικολάου ενδεχομένως θα παρέμενε Ευρωβουλευτής , άρα θα είχε προκύψει η σύσφιξη σχέσεως μεταξύ Παπανικολάου - Ντογιάκου ? Αν υπάρχουν ασάφειες σε όσα αναφέρονται να μας ενημερώσετε ώστε να προκύψουν διορθώσεις.

---------------------------------------------------------------------------------

Κουίζ για εύκολους λύτες: Έχει κάποια σχέση ο Χατζηνικολάου με την Γλυφάδα ; Όση σχέση έχει η ίδια και ο ξενόφερτος ''αναμορφωτής'' των ξενόφερτων πρακτικών. Εν ολίγoις λέμε την απόλυτη αλήθεια . Τι περισσότερο μπορούσαμε να περιμένουμε εμείς από ξενόφερτους πλην των ξενόφερτων πρακτικών ; Είστε το αντίστοιχο της  COSCO στο λιμάνι του Πειραιά. Οι Κινέζοι έχουν τον έλεγχο, όμως τι σχέση έχουν με τον Πειραιά ;

Κουίζ για δύσκολους λύτες: Γιατί η πλειονότητα όσων ''τρύπωσαν'' στο Δήμο Γλυφάδας , από το 2014 και μετέπειτα , παντρεύτηκε ; Αναρωτηθήκατε έστω και μία φορά γιατί δεν είχαν φτιάξει τη ζωή τους όσοι σύμφωνα των πρακτικών τους δυο μέτρων και σταθμών καταστρέφουν τις ζωές των υπολοίπων ; Μήπως οι φερόμενοι ''αναμορφωτές'' ήταν πιτσιρικάδες ;

- Ανάμεσα στους ξενόφερτους αιρετούς ενίοτε δεσπόζουν και πλειάδα κακούργων. Επί δεκαετίες η μοναδική τους συμβολή είναι δολοπλοκίες , μεθοδεύσεις , υπονομεύσεις, αναλγησία , και κάθε λογής ποταπές ενέργειες αντί των αυτονόητων ενεργειών για τον δήμο. (Δήμος ίσον το σύνολο των δημοτών). 

- Δυστυχώς το ''κύμα'' νεοφιλελευθερισμού και καπιταλισμού το οποίο επικράτησε διεθνώς διαμόρφωσε και στη δική μας χώρα τις πιο περίεργες τάσεις , νοοτροπίες , καθώς και συμπεριφορές. Ακόμα και οι φερόμενοι ''αριστεροί'' σήμερα αποδεικνύεται ότι πρεσβεύουν - υπηρετούν - αντιπροσωπεύουν κάθε ένας κυρίως τον εαυτό του , και ο συλλογικός χαρακτήρας αποτελεί όχημα προσωπικού πλουτισμού καθώς και ανάδειξης. 

- Πρωτεύουν τα προσωπικά συμφέροντα, καθώς και τα συμφέροντα συνιστωσών οι οποίες αποτελούνται από ελάχιστα άτομα, τα οποία μπορεί να επικαλούνται τον Τσε Γκεβάρα και τον Μαρξ όμως στην πράξη και αυτούς , όπως την κοινωνία, τους χρησιμοποιούν ως όχημα της προσωπικής τους ανάδειξης - πλουτισμού. Ο μέσος αριστερός της Ελλάδας είναι ''δεξιότερος'' των δεξιών , ακόμα και ''συντηρητικότερος'' των συντηρητικών, διότι το πρώτιστο είναι η καρέκλα του και τα συμφέροντά του αντί της ιδεολογίας του

- Κάναμε πολλές αναφορές άσχετες με τον χαρακτήρα του δημοσιεύματος , όμως γίνεται σκόπιμα ώστε να τονιστεί ότι εμείς απορρίψαμε ακόμα και τις παρεχόμενες εξυπηρετήσεις που αποτελούν την μοναδική πρακτική όλων των κομμάτων στο τόπο μας, και επί δεκαετίες δεν διαθέτουμε ''καρέκλα'', ούτε προνόμια. Αντιθέτως έχουμε να επιδείξουμε πλειάδα διώξεων - κατασχέσεων - υπονομεύσεων - επιθέσεων - βασανισμών, κ.α. τα οποία δεν μεθοδεύτηκαν μόνον από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς , έχουν και την σφραγίδα των φερόμενων '' προοδευτικών αριστερών '' , οι οποίοι/ες απέδειξαν στην πράξη ότι η θεωρία των δυο άκρων είναι απόλυτα ορθή ! 

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου : Για όσους/ες δεν γνωρίζεται ποιος είναι ο ''ψηφιακός πίνακας'' τον οποίο ανέφερα την δεκαετία του 90 , είναι όσα ακολούθησαν σε τεχνολογικό επίπεδο και πλέον χρησιμοποιούνται τόσο από τους Ο.Τ.Α όσο και και από το σύνολο των δημοτών. 

Σε συντομία αναφέρω ότι πέρναγα δημόσια ραδιοφωνικά πριν προκύψουν έξυπνες συσκευές , smart κινητά, sosial media , facebook, youtube, wifi , κ.τ.λ , να τα δημιουργήσουμε εμείς σε έναν δημοτικό server και με ένα δικό μας πρωτόκολλό επικοινωνίας που είχα φτιάξει - κάτι αντίστοιχο του wifi - να παρέχουμε σε κάθε κάτοικο τον εξοπλισμό ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας τόσο με τον Δήμο όσο και των δημοτών μεταξύ τους.

Ασφαλώς όπως αναφέρετε στο κείμενο από εκείνη την περίοδο μέχρι και σήμερα η φάρα των νεοελλήνων αποδέχεται και χρησιμοποιεί οτιδήποτε του πλασάρουν οι πολυεθνικές και οι ''αμερικάνοι'' υποβαθμίζοντας - χλευάζοντας - και αδιαφορώντας για οτιδήποτε δικό μας.

- Είναι γνωστό ότι εμείς λειτουργώντας τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχαμε την καθημερινή επικοινωνία της τοπικής κοινωνίας μαζί μας μέσω του κλασικού τηλεφώνου του ΟΤΕ με καλώδιο, όμως το ραδιόφωνο λειτουργεί ασύρματα , και έτσι θέλαμε να λειτουργούν συνολικά οι συμπολίτες μας διότι αυτό ήταν το μέλλον της τεχνολογίας - ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

- DO YOU UNDERSTAND ? Αντιλαμβάνεστε πλήρως ποια είναι η αντίληψη και η νοοτροπία της νεοελληνικής φάρας ; Να τους παρέχεις ''στο πιάτο'' το μέλλον και αυτοί να απαξιώνουν, ενώ δεκαετίες αργότερα να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν όσα τους πλασάρουν οι ξένες πολυεθνικές ! ( Αυτή η λειτουργία δεν συνάδει με ΕΛΛΗΝΕΣ , συνάδει με νεοέλληνες , ραγιάδες.

Η Ελλάδα θα γίνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που ήταν πριν από χιλιάδες χρόνια - υπερδύναμη - μόνον όταν τα εκατομμύρια νεοελλήνων αποβάλουν τις λανθάνουσες νοοτροπίες απόρροια των 400 ετών Τουρκοκρατίας. Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν εισαγόμενα , η τουλάχιστον τα ''εισαγόμενα'' ήταν το 0,1 % όσων παρήγαγαν οι ίδιοι.

Έπειτα από 50 χρόνια Αμερικανοκρατίας εισαγόμενων σε όλους τους τομείς - ξενόφερτων - σήμερα η άνθιση των Κινέζικων ! σε επίπεδο κοινωνίας και των Γαλλικών σε επίπεδο πολιτικής !

Εύα αναρωτήθηκες γιατί οι Γάλλοι μπορούν και παράγουν αεροσκάφη τα οποία αγοράζει το κόμμα του συζύγου σου , ενώ εμείς δεν παράγουμε ούτε σκάφη πλυσίματος ;

Επί δεκαετίες διακυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κ.α. τούτης της ριμάδας χώρας διαπιστώσαμε έστω μια φορά να δοθεί έμφαση από τις εκάστοτε κυβερνήσεις - διοικήσεις - αρμοδίους αξιοποιήσεως συνολικά του έμψυχου υλικού του τόπου ;

Όταν διαθέτουν τα δις του Ελληνικού λαού , δεν μπορούν παράλληλα να αναθέσουν σε ένα επιτελείο επιστημόνων - ιδιωτών και του δημοσίου , ένα από αυτά που αγοράζουν, αντί να χρησιμοποιηθεί να γίνει ''βίδες'' , να αναλυθεί , και στη συνέχεια να ανατεθεί η δημιουργία ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ανάλογων χαρακτηριστικών με δαύτα που αγοράζουν ;

* Ζητούμε συγνώμη για όσους/όσες από εσάς περιμένατε να διαβάσετε το βιογραφικό διότι ακόμα και σήμερα δεν μας έχει δοθεί, και έτσι επιλέξαμε να σας περάσουμε ορισμένα σημαντικά κομμάτια από όσα μεταδόθηκαν πριν από πολλά χρόνια τοπικά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το βιογραφικό της Εύας Ντογιάκου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">