ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το βιογραφικό της Εύας Ντογιάκου


Εμείς θα παραμένουμε αταλάντευτα ευθείς και ειλικρινείς ακόμα και έπειτα όλων όσων μεθοδεύτηκαν και μεθοδεύονται σε βάρος μας από την ''γαλάζια'' διοίκηση του δήμου καθώς και από τους ημετέρους  - τσιράκια τους.

Δεδομένου ότι μια εκ των αναρτήσεών μας έχει σημαντική επισκεψιμότητα δεκάδων χιλιάδων κλικ , η οποία αφορά την κ. Εύα Ντογιάκου , ( σύζυγο του φερόμενου ''αναμορφωτή'' ο οποίος αυταπόδεικτα σε πλειάδα τομείς δεν επέφερε καμία αναμόρφωση , το αντίθετο ) , της ζητούμε δημόσια το βιογράφικό της διότι υπάρχουν δεκάδες μηνύματα με τα οποία μας το ζητούν.

Είναι γνωστό ότι τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB τον παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι της κοινωνίας μας από πολλές περιοχές , και ασφαλώς η έλλειψη πληροφοριακού υλικού αναφορικά με την Εύα Ντογιάκου , κεντρίζει το ενδιαφέρων του αναγνωστικού κοινού. 

Εμείς δεν πρόκειται να αναμειχθούμε σε καμία περίπτωση στην προσωπική ζωή αιρετών και οικίων τους προσώπων ,  η ανάρτηση που έχει προηγηθεί αποτελούσε σχολιασμό έτερου συμπολίτη μας , και στεκόμαστε σε όσα ζητούν οι αναγνώστες.

Τέλος, δεδομένης της τριτεκνίας της εν λόγω , τις ευχόμαστε ολόψυχα στον μέλλοντα χρόνο να μην προκύψουν ανάλογες ενέργειες με όσες βιώσαμε και βιώνουμε εμείς δεδομένων των πρακτικών του συζύγου της , των ''αντιπολιτευομένων'', καθώς και των χρηματισμένων τους στους γόνους της , και αναμένουμε το βιογραφικό.

Ξέρετε τι θέλουν οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες ; Που γεννηθήκατε , που μεγαλώσατε, κ.τ.λ. 

# Εμάς μας προκαλεί τεράστια εντύπωση πως δεν αξίωσαν ποτέ το αντίστοιχο για τον ξενόφερτο ''αναμορφωτή''.

# Μάλλον γνωρίζουν ότι δεν γεννήθηκε στην Γλυφάδα ο Παπανικολάου, και τα περισσότερα χρόνια ήταν καθολικά απόντας από όλα τα δρώμενα της πόλης. 

# Ενδεικτικά: Όταν εμείς πρωτοστατούσαμε στα ερτζιανά από την ΓΛΥΦΑΔΑ ο εν λόγω δεν κατοικούσε σε τούτη τη πόλη. Όταν για πρώτη φορά πέρασαν δημόσια σε κοινωνικό επίπεδο από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM τα μηνύματα της οικολογίας , της πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης, των φωτοβολταικών, των θερμικών καμερών, των ηλεκτρικών οχημάτων, της ψηφιοποίησης, καθώς και του ψηφιακού πίνακα σε επίπεδο δήμου , ο ίδιος μάλλον άκουγε το ΣΚΑΙ Αλαφούζου, άρα έχασε πλήρως τα ουσιαστικότερα κεφάλαια πραγματικής αναμόρφωσης της πόλης μας την οποία ο ίδιος βλέπει ως εφαλτήριο της προσωπικής του ανάδειξης και πλουτισμού. 

# Οι ξενόφερτοι κάτοικοι μάλλον επιθυμούσαν τον αντικατοπτρισμό τους, έναν ξενόφερτο με ξενόφερτες πρακτικές. Ξέρετε για ποιους λόγους ; Διότι από έναν ξενόφερτο διασφάλιζαν την συνέχιση όσων είχαν προηγηθεί από το σύνολο των προηγουμένων ξενόφερτων δημάρχων - αιρετών.

# Άλλωστε 50 χρόνια διοικείται ο δήμος από ξενόφερτους, πέντε δεκαετίες έχουν ισοπεδώσει τον τοπικό πολιτισμό και έχουν ιδρύσει την φιέστα των ξενόφερτων. ( Για δαύτους το ξένο είναι πιο καλό !!! όμως στη πάροδο του χρόνου θα διαπιστώνουν όλοι τα τεράστια κενά . . . διότι οι ξενόφερτοι είναι ξενόφερτοι , και το γεγονός διώξεων - κατασχέσεων του αμιγούς τοπικού πολιτισμού οφείλετε σε δαύτους , όπως και το ουσιαστικό έλλειμα πολιτικών σε πλειάδα από τομείς οι οποίοι σύμφωνα όσων ισχύουν τοπικά αγγίζουν την γραφικότητα. Σαφώς γεμίζουν τα σεντούκια και οι τσέπες αργόσχολων - αργόμισθων επιτήδειων - διαβιούν πλειάδα ξενόφερτων.)

ΥΓ: Την προηγούμενη φορά, αυτή η κυρία η οποία ήρθε να κατοικήσει στην πόλη μας, αντί να παρέχει σε εμάς και στο σύνολο των τοπικών σελίδων την ενημέρωση, δεδομένου ότι εμείς είχαμε ανακοινώσει πρώτοι από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ότι επίκειται γάμος, επέλεξε τον Χατζηνικολάου ! Δημοκρατία και συμπεριφορά αξιώσεων. 

Για το λόγου το αληθές δείτε πότε δημοσιοποιήθηκε από εμάς η ανακοίνωση του γάμου, και γκουγκλάρετε ώστε να δείτε πότε το ανακοίνωσαν όλοι οι υπόλοιποι. Ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB το ανακοίνωσε στις 4 Φεβρουαρίου 2018,  οι  υπόλοιποι το ανακοίνωσαν με διαφορά πολλών μηνών. 

Αντί να μας ευχαριστήσει , διότι εμείς συμβάλαμε ώστε να μπεί η ''κουλούρα'' , αποτάθηκαν στον Χατζηνικολάου !

Κουίζ για εύκολους λύτες: Έχει κάποια σχέση ο Χατζηνικολάου με την Γλυφάδα ; Όση σχέση έχει η ίδια και ο ξενόφερτος ''αναμορφωτής'' των ξενόφερτων πρακτικών. Εν ολίγoις λέμε την απόλυτη αλήθεια . Τι περισσότερο μπορούσαμε να περιμένουμε εμείς από ξενόφερτους πλην των ξενόφερτων πρακτικών ; Είστε το αντίστοιχο της  COSCO στο λιμάνι του Πειραιά. Οι κινέζοι έχουν τον έλεγχο, όμως τι σχέση έχουν με τον Πειραιά ;

Κουίζ για δύσκολους λύτες: Γιατί η πλειονότητα όσων ''τρύπωσαν'' στο Δήμο Γλυφάδας , από το 2014 και μετέπειτα , παντρεύτηκε ; Αναρωτηθήκατε έστω και μία φορά γιατί δεν είχαν φτιάξει τη ζωή τους όσοι καταστρέφουν τις ζωές των υπολοίπων ; Μήπως οι φερόμενοι ''αναμορφωτές'' ήταν πιτσιρικάδες ;

* Ανάμεσα στους ξενόφερτους δεσπόζουν και πλειάδα κακούργων. Επί δεκαετίες η μοναδική τους συμβολή είναι δολοπλοκίες , μεθοδεύσεις , υπονομεύσεις, αναλγησία , και κάθε λογής ποταπές ενέργειες. 

Ξ  Ε  Ν  Ο  Φ  Ε  Ρ  Τ  Ο  Ι

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το βιογραφικό της Εύας Ντογιάκου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb