ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαπόμπευση σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου


Μία απαράδεκτη εικόνα ήρθε στην δημοσιότητα από την επίθεση σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη. 

Η φωτογραφία που συνοδεύει ανάρτηση των ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως “πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης” στο indymedia, δείχνει τον πρύτανη εν μέσω ατόμων με περασμένη στο λαιμό του μία ταμπέλα με το σύνθημα “αλληλεγγύη στις καταλήψεις”. 

Οι υπογράφοντες το κείμενο δικαιολογούν την απεχθή πράξη τους λέγοντας πως ο πρύτανης, “μέσα από τον τότε θεσμικό του ρόλο ήταν συνυπεύθυνος στην εκκένωση της κατάληψης Βανκβούβερ Απαρτμάν και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ” και πως μέσα από “άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ”, ενώ τον κατηγορούν πως “εμπλέκεται σε ύποπτες αναθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων σε οργανισμούς και εταιρίες για αμισθί παροχή πνευματικής εργασίας που συνεπάγεται την εκμετάλλευση φοιτητών/τριων που ασκούν την πρακτική τους”. 

Κλείνοντας το κείμενό τους, οι αυτοαποκαλούμενοι “αλληλέγγυοι” ειρωνεύονται τον πρύτανη γράφοντας “Ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο”. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει τον βίαιο τραμπουκισμό 

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  για την επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: «Η αήθης επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη, αποτελεί μία βίαιη καταπάτηση κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Οι πρακτικές διαπόμπευσης είναι εχθρικές προς κάθε έννοια δημοκρατικής διεκδίκησης. Η αυτονόητη καταδίκη τους είναι όρος για την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων». 

Δ. Παπαδημούλης: Κάθε δημοκράτης πολίτης καταδικάζει απερίφραστα τις αθλιότητες που διέπραξε ομάδα αυτόκλητων «τιμωρών» σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Η αντιγραφή αστυνομικών πρακτικών της δεκαετίας του 60, εξευτελίζει την ανθρώπινη ύπαρξη και υιοθετεί φασιστικές πρακτικές! 

Νίκη Κεραμέως: «Η Κυβέρνησή μας αποκατέστησε το άσυλο στην πραγματική του έννοια, προβλέποντας την αυτεπάγγελτη επέμβαση των αρχών για κάθε αξιόποινη πράξη που λαμβάνει χώρα στο Πανεπιστήμιο. Και ο νόμος θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται μέχρι και οι τελευταίες φασιστικές ομάδες να εκδιωχθούν από τα Πανεπιστήμιά μας. Όσοι νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, φασισμό και άσκηση βίας θα τρομοκρατήσουν τον ακαδημαϊκό χώρο και θα μείνουν ατιμώρητοι, πλανώνται πλάνη οικτρά».

Χρυσοχοϊδης: «Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη. Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες. Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Έχουμε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων τι μεθόδευσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα στην διαχείριση του Δήμου Γλυφάδας.

1ον) Κατέλυσαν την εντολή στις δημοτικές εκλογές 4.500 χιλιάδων δημοτών.

2ον) Συνέδραμαν μεγάλο αριθμό ημετέρων τους με παράνομες συμβάσεις, καθώς και έτερους αδιαφανώς από τα μυστικά κονδύλια.

3ον) Διαμόρφωσαν το πλαίσιο εξαίρεσης μας από τις δημοτικές εκλογές ενώ συνέβαλαν στην συμμετοχή και εκλογή υποστηριζόμενου από την Χρυσή Αυγή.

4ον) Εξυπηρέτησαν και μίσθωσαν φερόμενο ''εκδότη'' ώστε επί τρία συναπτά έτη να αναρτά στο διαδίκτυο παράνομα τις φωτογραφίες μας με τίτλους ύβρεις και συκοφαντίες.

5ον) Ενώ αποταθήκαμε στους καθ'ύλιν αρμοδίους και μεσολάβησε η Ελληνική Δικαιοσύνη για τις δεκάδες αχαρακτήριστες πράξεις σε βάρος μας δεν κινήθηκε η ορθή και ενδεδειγμένη διαδικασία.

Κυβέρνηση - αντιπολίτευση αν θεωρείτε ότι η αξιοπρέπεια ενός πρύτανη προέχει του οποιοδήποτε Έλληνα - Ελληνίδας εσείς είστε η συνέχεια του φασισμού, της χούντας , και των χιτλερικών.

Τέλος, όσοι και όσες επί σειρά ετών τεχνηέντως , σε μια χώρα με ένα σαφές και ξεκάθαρο Σύνταγμα , διαμορφώνεται τους όρους κατηγοριοποιήσεων ( όπως μέση - μεσαία τάξη κ.α. ) είστε οι φυσικοί αυτουργοί καταλύσεως του.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια που αντιβαίνει και καταλύει το Ελληνικό Σύνταγμα καθώς και την λογική μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Τρία ολόκληρα χρόνια δημόσιας διαπόμπευσής μας από φερόμενο ''εκδότη'' , ποιές είναι οι ενέργειες διοικήσεως και αντιπολιτευόμενων στο Δήμο Γλυφάδας ;

Ποιές είναι οι ενέργειες των αντιπολιτευομένων στον χρηματισμό του εν λόγω να καταθέτει ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μου ; Ποιες είναι οι ενέργειές τους κατά των τοπικών Α.Τ τα οποία συμβάλουν στις ψευδείς μηνύσεις ; ΑΙΣΧΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαπόμπευση σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">