ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ για τη Μάγδα Φύσσα


Η Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ μιλούσε το πρωί για την Μάγδα Φύσσα και έλεγε:

Ότι «δεν είναι μία γυναίκα διανοουμένη».
Ότι «είναι μια γυναίκα που ζει στο Π έ ρ α μ α» (το τόνιζε το Πέραμα, γράμμα-γράμμα) για να το κάνει πιο εμφατικό). 

Ότι προέρχεται από «κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές». 

# Γ.Κ: Υποθέτουμε ότι αν η κ. Φύσσα ήταν διανοούμενη δεν θα είχε προκύψει κάτι αντίστοιχο. Είναι γνωστό ότι από την αρχαιότητα τους φιλοσόφους και τους διανοούμενους είτε τους πότιζαν κώνειο , είτε τους εξόριζαν, είτε τους φυλάκιζαν, είτε τους δολοφονούσαν.

 

Η Ιωάννα Μάνδρου αναφέρει για τη Μάγδα Φύσσα

Ότι «δεν είναι μία γυναίκα διανοουμένη».
Ότι «είναι μια γυναίκα που ζει στο Π έ ρ α μ α» (το τόνιζε το Πέραμα, γράμμα-γράμμα) για να το κάνει πιο εμφατικό). 

Ότι προέρχεται από «κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές». 

Και «την είδατε πόσο κόσμια είναι» και «πόσο περιποιημένη» είναι; 

Την «είδατε ποτέ αχτένιστη»; 

Εσείς το περιμένατε μια γυναίκα από το Πέραμα να χτενίζεται; Και να έχει κόσμια συμπεριφορά; 

Η Ιωάννα Μάνδρου δεν το περίμενε προφανώς εξ ου και η έκπληξή της. Το θέμα είναι ότι η Μάγδα Φύσσα ζει στο Κερατσίνι, όχι στο Πέραμα. 

Στο διαδίκτυο γράφουν: Άθλιοι χαρακτηρισμοί της Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα. Λες και εμείς που ζούμε στο Πέραμα κατοικούμε σε σπηλιές. 

Ας πει κάποιος στην κα. Μάνδρου πως ο αγώνας κατά του φασισμού δεν έχει ταξικό πρόσωπο, από το Πέραμα και την Κυψέλη, μέχρι την Εκάλη και την Κηφισιά πρέπει να είναι ο ίδιος, ασταμάτητος και αδιαπραγμάτευτος!

Η ίδια αναφέρει: Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη και τα fake news. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ.

Εχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και τα όρια της.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για τα νότια προάστια και την Γλυφάδα σε όσα διαβάσαμε και σας παραθέτουμε δεν αναφέρουν το ελάχιστο και ασφαλώς μας βάζουν σε υποψία ότι κάτι γνωρίζουν.

Ευχαριστούμε θερμά για το ''κράτος δικαίου'' για το οποίο έχετε αγωνιστεί, καθώς και για τα δικαιώματα των πολιτών, όμως μάλλον με σκοπιμότητα το κανάλι σας και συνολικά όλοι σας παρακάμψατε ποια ήταν η εντολή των δημοτών Γλυφάδας στην κάλπη και ποιοι εξαργύρωσαν τα οφέλη. 

Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα

Παράλληλα, είναι σαφές ότι αγνοείται εν έτη 2020 ότι υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι λόγω κομματικής ταύτισης αποτελούν πειθήνια όργανα κομμάτων, αντί λειτουργών , και δέχονται να συντάσουν ψευδή - κλητήρια θεσπίσματα - κατηγορητήρια. Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά '' Ο δήμαρχος Γλυφάδας και οι αιρετοί χρηματοδοτούν τσιράκια ώστε να καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας '' 

Είναι αυταπόδεικτο ποιοι έχουν συμβάλει ώστε να υφίσταται αντί κράτος δικαίου κράτος αδικίας και ευνοιοκρατίας. 

Ο ανεπάγγελτος - παρασιτικά διαβιούντας - ο οποίος χρηματισμένος από τον Κώστα Κόκκορη κατηγορούσε ανεπάγγελτο τον Γ. Παπανικολάου , πολιτικά απόβλητα , λαμόγια, απομεινάρια και υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος  τη Νέα Δημοκρατία, και παράλληλα ανέφερε ότι θα είναι έγκλημα αν θα εκλεγεί δήμαρχος ο Παπανικολάου, εν μια νυχτί μεταλλάχτηκε σε δημόσιο κλακαδόρο του εν λόγω, ( επίσης στο ίδιο καθεστώς ), όμως σύμφωνα του ψευδούς κλητήριου θεσπίσματος το οποίο συνέταξε η κ. Ευθυμία ΣωτηροπούλουΕισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών ''ουδέποτε χρηματίστηκε'', ''ουδέποτε συκοφάντησε'' και ''ουδέποτε εξύβρισε'' !!! 

Αυτό δεν είναι κράτος δικαίου κυρία μου είναι τριτοκοσμική χώρα, και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να εμπαίζεται την κοινωνία. Είναι ξεκάθαρο σε πλειάδα περιπτώσεων ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και δεν λειτουργεί με γνώμονα την αλήθεια και το δίκαιο. Σε αδαείς, σε ηλίθιους να δείξεις όσα τελούν σε ισχύ στο Δήμο Γλυφάδας αυτομάτως θα κατανοήσουν ότι όλα είναι στημένα.

Τα ψευδή κλητήρια θεσπίσματα με τεράστια ευκολία συντάσσονται από τη πλευρά ορισμένων 'λειτουργών' , ενώ στον αντίποδα σε όσες περιπτώσεις οι εισαγγελείς όφειλαν να τιμούν τον όρκο τους και να κινηθούν με γνώμονα το δίκαιο αδράνησαν και έθεσαν τις υποθέσεις στο αρχείο. Ντροπή να υφίστανται δικαστικοί οι οποίοι αμαυρώνουν την Ελληνική δικαιοσύνη.

Όσοι πιστεύεται στον διαχωρισμό των εξουσιών , και την ανεξαρτησία της Ε.Δ , αυταπατάσται ότι λειτουργεί σε αυτή τη βάση. Όλα αυτά έχουν κάποια αξία σε παιδιά του δημοτικού , είτε των πρώτων τάξεων του γυμνασίου, οι υπόλοιποι γνωρίζουν τι ισχύει στη χώρα μας. Διαθέτουμε τα πειστήρια και στον κατάλληλο χρόνο θα τα θέσουμε δημόσια στη κρίση σας.

Ολόκληρη η Γλυφάδα βοά επί δεκαετίες για το πελατειακό σύστημα , την αδιαφάνεια, τα ρουσφέτια, και τους γραφικούς τύπους οι οποίοι αποτελούν μοχλό επηρεασμού της κοινωνίας δια μέσω άκρατου λαϊκισμού. Εσείς που ζείτε ; 

Βρίσκεστε σε ένα μέσο για το οποίο επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λαμβάνοντας εκατομμύρια σύμφωνα με όσα κατήγγειλλε ο πατήρ Αλαφούζος  την ίδια περίοδο που δεν παρείχαν βεβαιώσεις λειτουργίας και άδειες στους υπολοίπους. Τι να μας πείτε και εσείς ;

Δεδομένου ότι μπορεί να είστε πλήρως ανενημέρωτοι, ενώ 'ενημερώνεται' την κοινωνία, πέντε χιλιάδες δημότες παρείχαν εντολή για τον τόπο και το σύνολο , και εξαργύρωσαν τα οφέλη μια χούφτα στελέχη κομμάτων και οι ημέτέροι τους. 

Το προεκλογικό πρόγραμμα δεν είχε δημιουργηθεί από όσους εξαργύρωσαν τα προσωπικά οφέλη. Ήταν προτάσεις αναβάθμισης του τόπου και της τοπικής κοινωνίας, και αποτελεί απορίας άξιο η σιγή ιχθύος όσων συνέβαλαν στην δημιουργία , και διαπίστωσαν στη συνέχεια των εκλογών να χαλκεύεται η εντολή χιλιάδων δημοτών. Προφανώς στα χρόνια προεδρίας τους στον ΕΦΚΑ με τις παχυλές αποδοχές αλλοιώθηκαν τα χαρακτηριστικά και τα ιδεώδη τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ για τη Μάγδα Φύσσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">