ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ2

«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ2

Το τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς μυστηρίου «Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» (Top of the Lake 2: China Girl), θα παρακολουθήσετε σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00.

Η εξαιρετική πολυβραβευμένη δραματική σειρά μυστηρίου, συμπαραγωγής Αυστραλίας-Αγγλίας (BBC) 2017, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κατέκτησε το κοινό, θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 21:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Με πρωταγωνίστρια τη συγκλονιστική Ελίζαμπεθ Μος, που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την υποδειγματική ερμηνεία της, και τη μοναδική Νικόλ Κίντμαν, η οποία προστίθεται στο καστ στον ρόλο της Τζούλια, μιας μητέρας που βλέπει τη θετή κόρη της να κινδυνεύει εξαιτίας του συντρόφου της, ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι καθηλωτικός.

 

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον

Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μος, Νικόλ Κίντμαν, Γκουέντολιν Κρίστι, Ντέιβιντ Ντένσικ, Άλις Ένγκλερτ, Γιούεν Λέσλι.

Γενική υπόθεση: Η ντετέκτιβ Ρόμπιν Γκρίφιν έχει επιστρέψει πρόσφατα στο Σίδνεϊ και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Όταν η θάλασσα βγάζει στην ακτή, μέσα σε μια βαλίτσα, το πτώμα ενός κοριτσιού από την Ασία, οι ελπίδες να βρεθεί ο δολοφόνος είναι ελάχιστες, μέχρι τη στιγμή που η Ρόμπιν εντοπίζει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που πέθανε το κορίτσι.

Παράλληλα, η Ρόμπιν βασανίζεται από τις τύψεις για το κοριτσάκι που έδωσε για υιοθεσία μόλις το γέννησε. Προσπαθεί απεγνωσμένα να το βρει, παρόλο που πονάει πολύ όταν χρειάζεται να αποκαλύψει τις συνθήκες της σύλληψής του.

Η έρευνα της υπόθεσης που αναλαμβάνει θα την οδηγήσει στις πιο σκοτεινές γωνιές της πόλης και πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί στα μυστικά της καρδιάς της.

 

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο

Η Ρόμπιν συναντά την κόρη της για πρώτη φορά, αλλά η Μέρι είναι κάπως εκνευρισμένη και βιαστική.
Μια εξέταση DNA αποκαλύπτει ότι το έμβρυο δεν ανήκει στο «Κορίτσι από την Κίνα» και η Ρόμπιν οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για παρένθετη μητέρα.
Η Ρόμπιν, μαζί με τη Μιράντα, κάνουν μια έρευνα σε Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
Η Μιράντα αποκαλύπτει στη Ρόμπιν ότι εκείνη και ο Άντριαν είναι ερωτευμένοι και περιμένουν με ανυπομονησία να γεννηθεί το μωρό τους.
Η Μέρι έρχεται σε ρήξη με τους γονείς της, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους προς τον Πους.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

 

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/ert-protaseis/to-mystiko-tis-limnis-to-koritsi-apo-tin-kina-o-deyteros-kyklos-stin-ert2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ2 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">