ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποσό 39.680 ευρώ στο Δήμο Ιάσμου για Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ποσό 39.680 ευρώ στο Δήμο Ιάσμου για Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Νέα Χρηματοδότηση εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή του Ιάσμου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Πράσινο Ταμείο). Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν στη διάθεσή του ο δήμος θα έχει το ποσό των 39.680 ευρώ για την δημιουργία Σχεδίων Φόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχηµάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) αφορά στη χωροθέτηση δηµοσίως προσβάσιµων σηµείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχηµάτων (Η/Ο) κανονικής ή υψηλής ισχύος και αντίστοιχα θέσεων στάθµευσης Η/Ο, εντός των διοικητικών ορίων του ∆ήµου.

«Ονειρευόμαστε, πιστεύουμε, προγραμματίζουμε,διεκδικούμε, προχωράμε»  ανέφερε ο δήμαρχος σχεδιάζοντας ήδη την χωροθέτηση των πρώτων σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων.

Πρόσφατα η δημοτική αρχή ενός άλλου δήμου στη Ροδόπη, του Δήμου Αρριανών, είχε ανακοίνωση μετά από παρόμοια εξασφάλιση ότι θα προχωρήσει και  στην προμήθεια τόσο αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και ηλεκτρικά υπο-βοηθούμενων μηχανημάτων έργου για την τεχνική του υπηρεσία.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/poso-39-680-eyro-sto-dimo-iasmoy-gia-schedio-fortisis-ilektrikon-ochimaton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποσό 39.680 ευρώ στο Δήμο Ιάσμου για Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb