ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή: «Παγίδες» θανάτου οι ισόπεδες Ιρλανδικού τύπου διαβάσεις

Κομοτηνή: «Παγίδες» θανάτου οι ισόπεδες Ιρλανδικού τύπου διαβάσεις
Ιρλανδική διάβαση στο Μωσαϊκό

Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους προτρέπουν οι αρμόδιες αρχές πάντα κατά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων, ωστόσο, δε λείπουν και αυτοί που αψηφούν προειδοποιήσεις θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Όπως συνέβη χθες στη διάβαση του Βοσβόζη ποταμού λίγο έξω από την Κομοτηνή. Οδηγός αψήφησε τις προειδοποιήσεις, υπερεκτίμησε τις ικανότητές του αλλά και τις αντοχές του οχήματός του, και το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο. Στάθηκε τυχερός, ωστόσο, παρόμοια περιστατικά έχουν καταλήξει σε τραγωδίες.

Τους προοδευτικούς κώνους που τοποθετεί η αστυνομία δεν τους λαμβάνουν όπως πρέπει πάντα όλοι τους υπόψιν. Ιρλανδική διάβαση στον Βοσβόζη ποταμό.

Αξίζει να σημειωθεί για μια ακόμη φορά ότι λόγω συσσώρευσης υδάτων, τα τελευταία τρία 24ωρα σε όλες τις ισόπεδες Ιρλανδικού τύπου διαβάσεις έχει διακοπεί η κυκλοφορία, μεταξύ άλλων στις διαβάσεις Μεσοχωρίου, Αγ. Μαρίνας Ιμέρου, Μωσαϊκού, Σκαλώματος και Αρριανών.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-pagides-thanatoy-oi-isopedes-irlandikoy-typoy-diavaseis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή: «Παγίδες» θανάτου οι ισόπεδες Ιρλανδικού τύπου διαβάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">