ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το νέο αναβατόριο στην Ακρόπολη εγκαινιάζει ο πρωθυπουργός


Το νέο αναβατόριο της Ακρόπολης θα εγκαινιάσει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.  

Στην τελετή  των εγκαινίων θα παραστούν κυρίως επιστήμονες και τεχνικοί που σχετίζονται με το έργο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στον πρωθυπουργό τις προδιαγραφές του.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει ότι τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα, Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ο πρωθυπουργός, λόγω και της μητέρας του, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από κάποια αναπηρία. Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από το Ίδρυμα Ωνάση.

www.ert.gr

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι ο πρωθυπουργός  έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από κάποια αναπηρία , άλλωστε γι'αυτό παρείχαν ως κυβέρνηση τα 22.000.000 εκ. ευρώ σε λίγες οικογένειες ιδιοκτητών εθνικών καναλιών, καθώς επίσης , σε πλειάδα ανύπαρκτων ιστοσελίδων.

Εμείς προσωπικά δεν γνωρίζουμε αν έστω και ένα ευρώ από τα 22 εκ. ευρώ κατέληξε σε άτομο με αναπηρία.

Αναφορικά με τον Δήμο Γλυφάδας  , υφίσταται ένα αχαρακτήριστο μοντέλο , σύμφωνα του οποίου , για επηρρεασμό της κοινωνίας παρέχετε η δυνατότητα ενός ατόμου με αναπηρία να συμμετάσχει στα κοινά , ενώ οι επιτήδιοι των κομμάτων έχουν καταπατήσει τις ζωές και τα δικαιώματα δεκάδων άλλων.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το νέο αναβατόριο στην Ακρόπολη εγκαινιάζει ο πρωθυπουργός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">