ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντικαρκινική Εταιρεία Ροδόπης: Υπόσχεση για συνέχιση του έργου της Σοφίας Παπαναστασίου

Αντικαρκινική Εταιρεία Ροδόπης: Υπόσχεση για συνέχιση του έργου της Σοφίας Παπαναστασίου

Με ένα ξεχωριστό τρόπο το Δ.Σ. του παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, «αποχαιρετά» τη γιατρό, Σοφία Παπαναστασίου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω πλούσιο έργο, με πολλές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και προσφοράς που πήρε, στα τριάντα και πλέον χρόνια εργασίας στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Για τους ανθρώπους που εκπέμπουν φως, που έχουν τη χάρη και το χάρισμα να προσφέρουν στήριξη, παρηγοριά και αγάπη αρνιόμαστε συχνά να συνειδητοποιήσουμε ότι έφυγαν οριστικά από κοντά μας.
Η Σοφία είχε στο DNA της αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, που μαζί με την επιστημονική της γνώση και την ασίγαστη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο την καθιστούσαν μονάκριβη.
Στη μονάκριβη Σοφία υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτή άρχισε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Ροδόπης.
Στους οικείους της, στους φίλους της, στους ασθενείς της, στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό δυναμικό του τόπου μας και σε όσους την ζούσαν από κοντά, την αγαπούσαν και τη θαύμαζαν, στέλνουμε τη συμπαράστασή μας αλλά και την ελπίδα μας ότι το παράδειγμά της θα μείνει ζωντανό και φωτοβόλο σαν την προσωπικότητά της».

Η Σοφία Παπαναστασίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/antikarkiniki-etaireia-rodopis-yposchesi-gia-synechisi-toy-ergoy-tis-sofias-papanastasioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντικαρκινική Εταιρεία Ροδόπης: Υπόσχεση για συνέχιση του έργου της Σοφίας Παπαναστασίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb