ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τάκης Καρράς: Η Αυτοδιοίκηση αρωγός στα ερασιτεχνικά σωματεία

Τάκης Καρράς: Η Αυτοδιοίκηση αρωγός στα ερασιτεχνικά σωματεία

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, Τάκης Καρράς, με δήλωσή του τοποθετήθηκε για την στήριξη της αυτοδιοίκησης στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά:

«Η στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει συνέχεια με τον Δήμο Σπάρτης να επιχορηγεί επτά σωματεία μας που συμμετέχουν στο τοπικό μας πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την γυναικεία ομάδα των «Καρυάτιδων» στην Α΄ Εθνική γυναικών.

Σήμερα που όλα δοκιμάζονται και ιδιαίτερα ο αθλητισμός η Αυτοδιοίκηση στέκεται αρωγός στα σωματεία που δίνουν αγώνα για την βιωσιμότητα τους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για την ενεργή βοήθεια που παρέχει παρά τις όποιες άλλες αυξημένες ανάγκες έχει για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στην ποιότητα ζωής των πολιτών της περιοχής ευθύνης της. Ευελπιστούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να επιχορηγηθούν ξανά ,διότι ένα χρόνο με την παρουσία της πανδημίας έχει επιφέρει μόνο έξοδα για την λειτουργία τους και τα έσοδα τους είναι πενιχρά.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, δημιουργεί παιδεία και είναι τρόπος ζωής για πολλούς συμπολίτες μας».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/tripoli/takis-karras-i-aytodioikisi-arogos-sta-erasitechnika-somateia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τάκης Καρράς: Η Αυτοδιοίκηση αρωγός στα ερασιτεχνικά σωματεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">