ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ενίσχυση των αθλητικών διοργανώσεων στην Βόρεια Κυνουρία

Ενίσχυση των αθλητικών διοργανώσεων στην Βόρεια Κυνουρία

Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των δημοτικών αρχών και μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων «Ο Ξένιος Κύνουρος» και «Αχιλλέας» έγινε στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Συμμετέχοντες ήταν ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Γεώργιος Γαρδικιώτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κ. Ιωάννης Δαλιάνης, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Αχιλλέας» κ. Πέτρος Χάρβαλος ενώ από τον σύλλογο καταλυμάτων «Ο Ξένιος Κύνουρος» παρευρέθηκαν ή πρόεδρος κ. Βίβιαν Μανωλέσου, η ταμίας κ. Μπουλμέτη Αικατερίνη και ο έφορος δημοσίων σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η ενίσχυση των αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας και οι μέθοδοι οργάνωσης και προετοιμασίας για αυτές. Η συνάντηση πήρε τη μορφή τηλεδιάσκεψης και η συζήτηση εστιάστηκε στις δράσεις και την προετοιμασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια παρά την τρέχουσα πανδημία και τους κινδύνους του COVID-19.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/tripoli/enischysi-ton-athlitikon-diorganoseon-stin-voreia-kynoyria/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ενίσχυση των αθλητικών διοργανώσεων στην Βόρεια Κυνουρία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb