ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Mεσσηνία: Μόλις ένα νέο κρούσμα επιβεβαίωσε ο ΕΟΔΥ – Αρνητικά όλα τα rapid tests που έγιναν χθες στη Μεσσήνη

Mεσσηνία: Μόλις ένα νέο κρούσμα επιβεβαίωσε ο ΕΟΔΥ – Αρνητικά όλα τα rapid tests που έγιναν χθες στη Μεσσήνη

Εξαιρετική ήταν για ένα ακόμα 24ωρο, η επιδημιολογική εικόνα που παρουσίασε ο νομός Μεσσηνίας με μόλις ένα νέο κρούσμα Covid 19 να ανακοινώνεται χθες (Τετάρτη) από τον ΕΟΔΥ.
Σταθερή παραμένει η κατάσταση και στην κλινική Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας με 11 πλέον νοσηλευόμενους αυτή τη στιγμή (ένα εξιτήριο δόθηκε χθες) ενώ δύο άτομα (μία γυναίκα 88 ετών και ένας άνδρας 60) συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη ΜΕΘ Covid του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 9 νέα κρούσματα στην Κορινθία, 3 στην Αρκαδία, 2 στην Αργολίδα και 1 στη Λακωνία.

Χθες κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν ακόμα 55 rapid tests στο ισόγειο του δημαρχείου της Μεσσήνης για δημοτικούς υπαλλήλους και πολίτες που προσήλθαν εκεί, τα οποία στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/messinia-molis-ena-neo-kroysma-epivevaiose-o-eody-arnitika-ola-ta-rapid-tests-poy-eginan-chthes-sti-messini/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Mεσσηνία: Μόλις ένα νέο κρούσμα επιβεβαίωσε ο ΕΟΔΥ – Αρνητικά όλα τα rapid tests που έγιναν χθες στη Μεσσήνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">