ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελεύθερο WiFi στον Δήμο Αμυνταίου

Ελεύθερο WiFi στον Δήμο Αμυνταίου

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα WiFi4EU αξιοποιεί ο Δήμος Αμυνταίου με την εγκατάσταση σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε επιλεγμένους δημόσιους χώρους σύμφωνα με την εφαρμογή των προδιαγραφών που αφορούν ολόκληρη την Ευρώπη.

10 είναι τα σημεία Wifi4EU και περιλαμβάνουν πλατείες και κεντρικά σημεία των Τοπικών Κοινοτήτων Αετού, Αμυνταίου, Λεχόβου και Φιλώτα. Υπάρχει προγραμματισμός σε επόμενη δράση να προστεθούν κι άλλα σημεία του Δήμου Αμυνταίου.

Οι προδιαγραφές υλοποίησης του έργου WiFi4EU προσθέτουν στο υπάρχον δίκτυο του Δήμου Αμυνταίου επιπλέον ποιοτικά χαρακτηριστικά για την πρόσβαση των χρηστών όσον αφορά την αξιοπιστία και την ταχύτητα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Βήμα 1ο – Εύρεση Ασύρματου Δικτύου:

Εφόσον είστε εντός της εμβέλειας των παραπάνω Hotspots, πραγματοποιήστε αναζήτηση των διαθέσιμων ασύρματων δικτύων από τη συσκευή σας και επιλέξετε το SSID με όνομα «Wifi4EU».

Βήμα 2ο – Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο Wifi4EU:

Στην συνέχεια ανοίγει αυτόματα ο φυλλομετρητής (webbrowser) της συσκευής μας και εμφανίζεται το λογότυπο του Wifi4EU. Πατάτε το κουμπί Σύνδεση-LOGIN, χωρίς να απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/eleythero-wifi-ston-dimo-amyntaioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελεύθερο WiFi στον Δήμο Αμυνταίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">