ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – Στις όχθες του Μισισιπή: Με τον Elvis και τον Mark Twain – Σειρά ντοκιμαντέρ – Α᾽ προβολή (trailer)

ΕΡΤ3 – Στις όχθες του Μισισιπή: Με τον Elvis και τον Mark Twain – Σειρά ντοκιμαντέρ – Α᾽ προβολή (trailer)
 Δευτέρα 18/01/2021 έως Τετάρτη 20/01/2021, στις 12:00 & 20:15  
«ALONG THE MISSISSIPPI»
Έτος παραγωγής: (2018)
O Μισισιπής-επίσης γνωστός ως «Ol man River» – συχνά αναφέρεται ως «Πατέρας των ποταμών» από γενιές που πέρασαν. Αυτή η σειρά σας οδηγεί στις όχθες και τον πολιτισμό του μεγαλύτερου συστήματος νερού στη Βόρεια Αμερική. Από το σπίτι της Τζαζ έως τον Έλβις Πρίσλεϋ και τον Μαρκ Τουέιν.
Το ταξίδι κατά μήκος του Μισισιπή μας οδηγεί στην ψυχή αυτής της μεγάλης χώρας, λέγοντας τις ιστορίες του μέσω ανθρώπων και μύθων.

Eπεισόδιο 3Με τον Elvis και τον Mark Twain[With Elvis and Mark Twain]

Μέμφις. Η μεγαλύτερη πόλη κατά μήκος αυτού του υπέροχου ποταμού και επίσης το σπίτι του Elvis ,η Graceland, του οποίου ο αριθμός των επισκεπτών είναι δεύτερος μετά από αυτόν του Λευκού Οίκου. Το Sun Record Studios εξακολουθεί να είναι η παγκόσμια Μέκκα για καλλιτέχνες, που το θεωρούν γενέτειρα του Rock and Roll.
Ο Μάιος είναι μήνας για επίσκεψη, καθώς η πόλη ανοίγει τις όχθες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barbeque. Πάνω από 3 ημέρες 250 ομάδες μάχονται για το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο. Οι πεινασμένοι επισκέπτες χαλαρώνουν και παρακολουθούν το θέαμα καθώς η πόλη ξεκινά για πάρτι.
Τελικά φτάνουμε στο Hannibal, τη γενέτειρα του Samuel Langhorne Clemens, ο οποίος έγινε πιο γνωστός στα τελευταία του χρόνια ως συγγραφέας Mark Twain.

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση : την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

 Δείτε το trailer 

 

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-stis-oxthes-toy-misisiph-me-ton-elvis-kai-ton-mark-twain-seira-ntokimanter-a-probolh-trailer/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – Στις όχθες του Μισισιπή: Με τον Elvis και τον Mark Twain – Σειρά ντοκιμαντέρ – Α᾽ προβολή (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">