ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – Άξονες ανάπτυξης : Ιωάννινα και υδατοδρόμιο – Α´ Τηλεοπτική μετάδοση (trailer)

ΕΡΤ3 – Άξονες ανάπτυξης : Ιωάννινα και υδατοδρόμιο – Α´ Τηλεοπτική μετάδοση (trailer)
 Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στις 13:30  

Έτος παραγωγής: (2020)
Ημίωρη εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 2020.
Σε μια Ευρώπη η οποία συνεχώς αλλάζει αναζητώντας τα νέα ορόσημά της, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα και διαμορφώνονται νέες ισορροπίες.
Στην περιοχή μας τις τελευταίες δεκαετίες συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές με γνώμονα την προσέλκυση επενδύσεων, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αξιοποίησης της τεχνολογίας και των φυσικών πόρων.
Έχοντας μια σειρά συγκριτικών πλεονεκτημάτων η Ελληνική περιφέρεια προσφέρει και προσφέρεται για επενδύσεις σε όλους τους τομείς. Ακολουθώντας κατά μήκος τους μεγάλους οδικούς άξονες, η εκπομπή αποτυπώνει τις ιδιαιτερότητες γεωγραφικών ενοτήτων, τις δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρονται για μεγάλες και μικρές επενδύσεις στη χώρα. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε καινοτόμες ιδέες, σε εξαγωγικούς τομείς αλλά και σε δυναμικές αγροτικές καλλιέργειες, στην αλιεία, στον τουρισμό και σε σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες. Παράλληλα σε περιοχές που διαθέτουν σχετικούς τόπους, θα δοθεί έμφαση στην εμπέδωση πολιτισμικών και λαογραφικών στοιχείων, με τα οποία θα διανθίζεται κάθε επεισόδιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ-σκηνοθεσία
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΑΝΙΣΑ ΣΚΕΝΤΕΡΗ –ρεπορτάζ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΙΩΤΗΣ –βοηθός σκηνοθέτη, μοντάζ, γραφικά
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ, ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΔΗΜΑΡΕΣΗ –αρχισυνταξία
ΠΑΝΟΣ ΦΑΪΤΑΤΖΟΓΛΟΥ –διευθ. φωτογραφίας

Eπεισόδιο 6Ιωάννινα και υδατοδρόμιο.

Με την προοπτική να γίνουν η ελληνική “Κοιλάδα Πυριτίου “ τα Ιωάννινα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των επενδύσεων , με κολοσσούς τεχνολογικών εταιρειών να καταφθάνουν στην πόλη. Το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής των Ιωαννίνων ώθησε άλλωστε τη Γερμανική εταιρεία Team viewer να στεγάσει εκεί το νέο κέντρο έρευνας και τεχνολογίας.
Κάθε σύγχρονη πόλη, που έχει το βλέμμα στραμμένο και στις επόμενες γενιές, οφείλει να υιοθετεί κατά το δυνατόν φιλικά στο περιβάλλον, μέσα μεταφοράς.
Ένα τέτοιο μέσο, είναι και το Υδροπλάνο.
Επιπλέον, σε μία περιοχή, όπως τα Ιωάννινα, είναι ένας απίστευτος τρόπος για να δει κάποιος να συναντιούνται η πόλη, η λίμνη και τα βουνά.
Ένα πανέμορφο, αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητο οικοσύστημα.
 Δείτε το trailer 

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :  class="m_-4030164368958861980gmail-sctemp">, την ημέρα προβολής του.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-axones-anaptyxhs-ioannina-kai-ydatodromio-trailer/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – Άξονες ανάπτυξης : Ιωάννινα και υδατοδρόμιο – Α´ Τηλεοπτική μετάδοση (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">