ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – ΣΤΡΑΒΙΝΣΚΙ, ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΟ ΛΟΥΙΖΙ (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Μουσική Συναυλία (trailer)

ΕΡΤ3 – ΣΤΡΑΒΙΝΣΚΙ, ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΟ ΛΟΥΙΖΙ (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Μουσική Συναυλία (trailer)
 ΣΑΒΒΑΤΟ  09/01/2021, στις 08:30 

«FABIO LUISI CONDUCTS THE DNSO: STRAVINSKY»
Συναυλία κλασσικής μουσικής παραγωγής EuroArts Music International, διάρκειας 92’.
Στο επίκεντρο αυτού του εξαιρετικού προγράμματος είναι η μυστικιστική Συμφωνία των Ψαλμών – ένα από τα σπουδαιότερα έργα του εκκεντρικού Στραβίνσκι. Σε αυτή την προσαρμογή των Βιβλικών ψαλμών για χορωδία, ορχήστρα και δύο πιάνα, ο συνθέτης δεν φοβάται να παραβιάσει μουσικές και θρησκευτικές συμβάσεις. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν η εξαιρετική Ερόικα, του Μπετόβεν, συμφωνία-ορόσημο της κλασσικής μουσικής και ο αριστοτεχνικός Δον Ζουάν του Ρίχαρντ Στράους.
Έργα:
Strauss: Don Juan, Op. 20
Stravinsky: Symphony of Psalms
Beethoven: Symphony No.3, Op. 55 «Eroica»

Ορχήστρα: Danish National Symphony Orchestra
Διεύθυνση Ορχήστρας: Fabio Luisi

 Δείτε το trailer 

www.ert.grsource https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-strabinski-mpetoben-kai-straous-me-th-mpagketa-toy-fampio-loyisi-a-tileoptiki-metadosi-trailer/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – ΣΤΡΑΒΙΝΣΚΙ, ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΟ ΛΟΥΙΖΙ (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Μουσική Συναυλία (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb