ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροδόπη: Αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Ροδόπη: Αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Σημαντικές αποφάσεις σε θέματα κομβικού ενδιαφέροντος για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών έλαβε στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Μεταξύ άλλων, ενέκρινε την αποδοχή της χρηματοδότησης ύψους 90.520 ευρώ για την εκπόνηση μελετών και υλοποίησης μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Επίσης, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 25.000 ευρώ για την ενίσχυση του οδικού ηλεκτροφωτισμού της παραλιακής ζώνης του Κρυονερίου και η χρηματοδότηση ύψους 136.400 ευρώ από το πρόγραμμα «Leader» για τον εξωραϊσμό του χώρου αναψυχής στη θέση «Δενδράκι» στις Σάπες.

Συγχρόνως. εγκρίθηκαν τα πρακτικά έγκρισης των διαδικασιών για την προμήθεια υδραυλικού υλικού της Δ.Ε. Σαπών, της αποκατάστασης βλαβών οδικών δικτύων της Δ.Ε. Σαπών, των προμηθειών ενός φορτηγού ανατρεπόμενου χωματουργικού τύπου, ενός απορριμματοφόρου οχήματος πρέσας και ενός ελαστικοφόρου φορτωτή μεσαίου τύπου, της προμήθειας πυροσβεστικών κρουνών και της κατασκευής δικτύου και δεξαμενής για τη μεταφορά ύδατος από γεώτρηση στα Κασσιτερά.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/rodopi-apofaseis-apo-tin-oikonomiki-epitropi-toy-dimoy-maroneias-sapon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροδόπη: Αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας Σαπών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb