ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επανεκκίνηση της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ε.Ε.Σ.

Επανεκκίνηση της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ε.Ε.Σ.

Η επανεκκίνηση της Κυνοφιλικής Ομάδας (Κ-9) Έρευνας και Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Στόχος της Κυνοφιλικής Ομάδας (Κ-9) είναι να συνδράμει τον ελληνικό στρατό, την αστυνομία και τις τοπικές αρχές, σε έρευνες διάσωσης αγνοουμένων και παράλληλα το επόμενο διάστημα να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Ε.Ε.Σ. πρόσφατα ενισχύθηκε με την αγορά δύο γερμανικών ποιμενικών που ξεκίνησαν άμεσα τη βασική εκπαίδευση και θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες πιστοποιημένους σκύλους.

«Ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει ολόκληρος ο πλανήτης, οι τετράποδοι φίλοι μας συνεχίζουν να εκπαιδεύονται, συμμετέχοντας σε ασκήσεις ετοιμότητας που περιλαμβάνουν έρευνα και διάσωση ανθρώπων σε υπαίθριους αλλά και κλειστούς χώρους, παραμένοντας έτοιμοι να αναλάβουν δράση όπου υπάρχει ανάγκη.» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/epanekkinisi-tis-kynofilikis-omadas-ereynas-kai-diasosis-toy-e-e-s/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επανεκκίνηση της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ε.Ε.Σ. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb