ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή: Διαδικτυακή κοπή βασιλόπιτας των «Θυγατέρων της Πηνελόπης»

Κομοτηνή: Διαδικτυακή κοπή βασιλόπιτας των «Θυγατέρων της Πηνελόπης»

«Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα, μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά.» Αυτό έκαναν πράξη για μια ακόμη φορά οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης» της Ροδόπης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί τις ευχές συμμετέχοντας στη διαδικτυακή κοπή της βασιλόπιτας των 15 Τμημάτων Ελλάδας των Daughters of Penelope!

«Οι συνδέσεις κόντεψαν να «ρίξουν»την πλατφόρμα! Οι Πρόεδροι και τα μέλη των τμημάτων μας σύσσωμες και απαστράπτουσες!» δηλώνει η Οικοδέσποινα της Βραδιάς Μαρία Σοφιανού Τζαμπάζη. Στη γιορτή συμμετείχαν αξιωματούχοι των ΑΧΕΠΑ από όλο τον κόσμο. Παρόν, σε αυτή τη διαδικτυακή εκδήλωση, και ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλαδος Κώστας Βαρσάμης.

Τι κι αν λόγω της Πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων ακόμη και οι εκδηλώσεις για την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας έχουν ακυρωθεί; Οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης» βρήκαν τον τρόπο και τίμησαν την παράδοση στέλνοντας το δικό τους μήνυμα… «Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα, μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά.»

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-diadiktyaki-kopi-vasilopitas-ton-thygateron-tis-pinelopis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή: Διαδικτυακή κοπή βασιλόπιτας των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">