ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Αντίο» στον Δημήτρη Αγόρα, τον προστάτη των φοιτητών της Νομικής Σχολής

«Αντίο» στον Δημήτρη Αγόρα, τον προστάτη των φοιτητών της Νομικής Σχολής

Ο Σύλλογος «Πρωταγόρας» Αποφοίτων και Φοιτησάντων της Νομικής Σχολής Κομοτηνής τίμησε τον αποβιώσαντα Δημήτρη Αγόρα, του ανθρώπου που διατηρούσε για χρόνια το κυλικείο της σχολής και ήταν φίλος, συμπαραστάτης και προστάτης όλων των φοιτητών.

Στη μνήμη του κατέθεσαν  χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων για παιδιά και ενήλικες με αυτισμό (ΔΑΔΑΑ) Κομοτηνής., «σεβόμενοι τη στάση ζωής και τα αληθινά αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς του αγαπημένου τους κυρ-Μήτσου που πάντοτε στεκότανε συμπαραστάτης και οδηγός στους αδυνάτους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου. «Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη οικογένειά του.Αιώνια η μνήμη του.» καταλήγει ο Σύλλογος.

 

Ο Δημήτρης Αγόρας  διατηρούσε το κυλικείο της Σχολής, στην Παλιά Νομική και έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. «Ο αγαπημένος μας κυρ-Μήτσος, για χρόνια διατηρούσε το κυλικείο της Σχολής μας και με τον τρόπο και την καλοσύνη του τον νιώσαμε δικό μας άνθρωπο. Για μας θα είναι αλησμόνητος. Καλό ταξίδι κυρ-Μήτσο.» αναφέρουν οι απόφοιτοι της Σχολής.

 

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/antio-ston-dimitri-agora-ton-prostati-ton-foititon-tis-nomikis-scholis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Αντίο» στον Δημήτρη Αγόρα, τον προστάτη των φοιτητών της Νομικής Σχολής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">