ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Κομοτηνής: Έκθεση από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών στο Υπουργείο Εσωτερικών

Δήμος Κομοτηνής: Έκθεση από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών στο Υπουργείο Εσωτερικών

Επίσκεψη κλιμακίου Υπουργείου Υποδομών στο Μαυρομάτι
Συνολική καταγραφή των σπιτιών και των αποθηκών που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στο χωριό Μαυρομάτι εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινόμενων της 12ης Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Το κλιμάκιο συνόδευε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ισμαήλ Λεβέντ.

Έκθεση στο Υπουργείο Εσωτερικών
Έκθεση από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής θα σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου θα αναφέρεται το αναλυτικό ποσό αποζημίωσης που αναλογεί σε κάθε οικογένεια και το συνολικό ποσό που αιτείται ο Δήμος για την αποζημίωση των κατοίκων. Ήδη Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής κατέγραψε τις ζημιές από τις πλημμύρες της 12ης Ιανουαρίου και συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά από όλους τους πληγέντες.

Ενίσχυση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής
Το Θέμα της χορήγησης έκτακτου βοηθήματος στους πληγέντες στο Μαυρομάτι θα εξετάσει σε συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής για να δρομολογηθεί, όπως αναμένεται με την έγκρισή του, η αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν στα νοικοκυριά των πληγέντων κατοίκων του οικισμού Μαυρομάτι.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/dimos-komotinis-ekthesi-apo-ti-dieythynsi-koinonikon-politikon-sto-ypoyrgeio-esoterikon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Κομοτηνής: Έκθεση από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών στο Υπουργείο Εσωτερικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">