ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο αυτόματος πιλότος φέρνει καλύτερα αποτελέσματα


Έπειτα από μια δεκαετία παρουσίας μας στα κοινωνικά δίκτυα, κατά την οποία ''σκοτωθήκαμε'' να γράφουμε άρθρα , να σχολιάζουμε, και να αναλύουμε τόσο τα τοπικά όσο και άλλα θέματα , θεωρούμε ότι βρήκαμε την φόρμουλα να μην κάνουμε απολύτως τίποτα και να έχουμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Πολλές φορές όταν αφήνεις τον αυτόματο πιλότο , και δεν κάνεις τίποτα  τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Δείτε αναλυτικά τι προβολές έκαναν σήμερα τα πιο δημοφιλή στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 



Όπως φαίνεται στο γράφημα που σκολουθεί τον Ιανουάριο του 2011 είχαμε περίπου 20 χιλιάδες προβολές, τον Ιανουάριο του 2013 είχαμε περίπου 50 χιλιάδες προβολές, το 2015 ξεπεράσαμε τις 100.000 χιλιάδες προβολές , το 2019 αγγίξαμε τις 200.000 χιλιάδες προβολές , και ξαφνικά τον Ιανουάριο του 2021, ενώ δεν γράφουμε πλέον , αγγίξαμε τις 500.000 χιλιάδες προβολές.

Δείτε τον πίνακα προβολών των αναρτήσεων


Ποιος κάθεται να ασχοληθεί πλέον με άρθρα , σχολιασμό , κριτική, κ.α ; 

Επιπροσθέτως, δεδομένου ότι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ μας υπονόμευσαν πέραν του δέοντος , και δεν εφάρμοσαν καμία προτάσή μας , ( πλήν της Ψηφιακής πλατφόρμας και της ''διαδραστικής'' τηλεόρασης τα οποία αποτελούσαν δική μας πρόταση από την δεκαετία του 90 και περιορίστηκαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ ), εμείς μένουμε πιστοί στα ιδεώδη της αριστεράς και στηρίζουμε την δημόσια τηλεόρασηΕννούμε όσους εξυπηρέτησαν επί δεκαετίες διαπαραταξιακά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κ.α., και αυτοί ας μην σώσουν ποτέ να κάνουν το ελάχιστο για εμάς.

* Πλήν των χιλιάδων αναρτήσεων της ύλης υπάρχουν και αρκετές σελίδες με χιλιάδες επισκέψεις.

ΥΓ: Ακόμα και σήμερα το 2021 μας παρακρατούν στην ΕΡΤ τα ληστεμένα - κατασχεμένα μηχανήματα - εξοπλισμούς του 1999 και του 2005 !!! ( Τρέχαμε τόσα χρόνια ώστε να έχουν μισθούς , αποζημιώσεις, συντάξεις , και σταδιοδρομία πρωτοκλασάτα στελέχη , ''κομματάρχες'' ,καθώς και οι δημοσιουπάλληλοι ! Η ελπίδα , η δικαιοσύνη , η αλληλεγγύη , και η δημοκρατία, τα οποία δέσποζαν ως οι βασικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθησαν στην πράξη ουσιαστικό όφελος των λίγων και καπηλεία - προβοκάτσια μέχρις εσχάτων εις βάρος όσων συνέδραμαν. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο αυτόματος πιλότος φέρνει καλύτερα αποτελέσματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">