ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ανατροπή φτωχοποίησης της κοινωνίας


Η Ανατροπή φτωχοποίησης της κοινωνίας

Στη παρούσα φάση βρισκόμαστε στην εξέλιξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανακατάταξης της παγκόσμιας ισορροπίας με δυο βασικούς διεκδικητές. Η.Π.Α και Κίνα. Όλες οι χώρες σταδιακά παίρνουν τη θέση τους στην ιεραρχία της πυραμίδας τασσόμενες είτε με την Αμερική είτε με την Κίνα.

Γιάννης Κουρδομένος: Απ' όσο θυμάμαι αυτό το ανέφερα ραδιοφωνικά πριν από τρεις δεκαετίες, σε μια περίοδο που η Κίνα δεν αποτελούσε βασικό αντίπαλο του δεδομένου διπόλου εκείνης της εποχής.

Η Κινεζοαμερικανοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας

Ουάσιγκτον - Πεκίνο βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας ενώ η οικονομική ελίτ αυτών των δυο κέντρων τελεί στον ρόλο να συντάσσεται κάτω από αυτές τις δυο διαμορφώνοντας τους όρους οργάνωσης της κοινωνίας προς χάριν της επαύξησης της ισχύος , της υπεραξίας , και των κερδών τους.

Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης

Το στοιχείο το οποίο μπορούσε να διαμορφώνει τους όρους ανατροπών μεθοδευμένα θα εξαφανιστεί ώστε να παύσει ο κίνδυνος για τους μετέχοντες της οικονομικής ελίτ.

Οι οικονομικές ελίτ ανατολής και δύσης έχουν απώτερο στόχο να εξαυλώσουν τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας - κάθε χώρας - ώστε να μείνουν οι βασικοί κυρίαρχοι παίκτες στο πυραμιδικό σύστημα της διπολικής ισορροπίας και ελέγχου.

Διαμόρφωση όρων για το τέλος των μικρομεσαίων

Η νέα παγκόσμια κατάσταση - νέα τάξη πραγμάτων - δεν μπορεί να δεχθεί ισχυρό ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων - άρα πρέπει να εκλείψουν από το παιχνίδι τα ανεξάρτητα στρώματα της κοινωνίας , και αυτό γίνεται θέτοντας τους μικρομεσαίους σε μια βάση ελεγχόμενης εξάρτησης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός των ασκούμενων πολιτικών επί ένα ολόκληρο χρόνο στη χώρα μας τις οποίες στηρίζει η οικονομική ελίτ κατά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , τις οποίες επιχειρεί είτε να κλείσει είτε να τις φτωχοποιήσει.

Κυβερνήσεις εκτελεστών

Οι κυβερνήσεις των χωρών, όπως και της Ελλάδας , παράλληλα των φερόμενων αντιπολιτευομένων κομμάτων , τελούν στον ρόλο των εκτελεστών καθώς και των δοκιμαζόμενων για την περαίωση των σχεδίων του κεντρικού μηχανισμού της νέας παγκόσμιας κατάστασης.

Οι μέν κυβερνώντες εκτελούν πιστά το σχέδιο , οι δε αντιπολιτευόμενοι δοκιμάζονται και κρίνονται αναφορικά με την συνεισφορά τους , ώστε σε επόμενη φάση να στηριχθούν από την επικρατούσα οικονομική ελίτ για μια θέση στην εξουσιαστική αλυσίδα.

Η Καραντίνα, το lockdown, τα αστυνομικά μέτρα, το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κ.α. επί ένα ολόκληρο χρόνο αποτελούν μέρος του κύριου σχεδίου μιας χούφτας του μεγάλου κεφαλαίου - πλουτοκρατίας - με απότερο στόχο τον αποκεφαλισμό - (την φτωχοποίηση των μικρομεσαίων.)

Παγκόσμιος έλεγχος

Σήμερα περαιώνονται ευκολότερα τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων - εκτελεστών και οικονομικής ελίτ - δεδομένου ότι διαθέτουν τον πλήρη έλεγχο χειραφέτησης - χειραγώγησης σε παγκόσμια κλίμακα.

Σκοταδισμός και συμφέροντα

Ακόμα και τα επικίνδυνα εμβόλια - τουλάχιστον για εμάς - γίνονται ώστε να επιφέρουν βλάβες στα μικρομεσαία στρώματα της κοινωνίας.







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ανατροπή φτωχοποίησης της κοινωνίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">