ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χανιά: Κλείνει τη Δευτέρα ο ΒΟΑΚ από Γαλατά μέχρι Ταυρωνίτη

Χανιά: Κλείνει τη Δευτέρα ο ΒΟΑΚ από Γαλατά μέχρι Ταυρωνίτη

Κλειστός θα παραμείνει τη Δευτέρα ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης, από τον κόμβο Γαλατά έως και τον κόμβο Ταυρωνίτη, από 07.00 έως 18.00. Όπως αναφέρεται στην απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, του έργου διασύνδεσης της Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), ισχύουσες την 11.01.2021 και κατά τις ώρες από 07.00 έως 18.00 της ιδίας, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».

Ειδικότερα την 11.01.2021, για τις ανάγκες απεγκατάστασης της εργοταξιακής προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από την 07:00 ώρα έως και την 18:00 ώρα της ιδίας ημέρας, η κυκλοφορία των όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον κόμβο Γαλατά έως και τον κόμβο Ταυρωνίτη.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Γαλατά και Ταυρωνίτη (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania/chania-kleinei-ti-deytera-o-voak-apo-galata-mechri-tayroniti/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χανιά: Κλείνει τη Δευτέρα ο ΒΟΑΚ από Γαλατά μέχρι Ταυρωνίτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb