ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης: Ικανοποίηση για την αγορά δύο μηχανημάτων αυτόματης πρόσβασης στη θάλασσα

Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης: Ικανοποίηση για την αγορά δύο μηχανημάτων αυτόματης πρόσβασης στη θάλασσα

Την ικανοποίησή του για την τοποθέτηση δύο νέων μηχανημάτων αυτόματης πρόσβασης στη θάλασσα από την δημοτική αρχή Μαρωνείας Σαπών εκφράζει ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης ο κος Τρύφωνας Καρούντζος.

«Kατόπιν διαβούλευσης δια ζώσης και τηλεφωνικής με τον νέο Δήμαρχο Μαρώνειας -Σαπών Ντινο Χαριτόπουλο, διαγράφοντας αμφότεροι το περσινό λάθος της μη τοποθέτησης του μοναδικού μηχανήματος αυτόνομης πρόσβασης στη Θάλασσα της Μαρώνειας, ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος έβαλε στον προϋπολογισμό την αγορά άλλων δύο μηχανισμών.» αναφέρει ο κος Καρούντζος.

Όπως τονίζει το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε Ροδόπης ευχαριστεί τον Δήμαρχο για την αγορά των μηχανισμών. Μάλιστα υπόσχεται εκ νέου ότι «θα γνωμοδοτήσει για την κατάλληλη θέση των μηχανισμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένοι,έγκυες γυναίκες και ΑμεΑ).»

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/somateio-amea-rodopis-ikanopoiisi-gia-tin-agora-dyo-michanimaton-aytomatis-prosvasis-sti-thalassa/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης: Ικανοποίηση για την αγορά δύο μηχανημάτων αυτόματης πρόσβασης στη θάλασσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb