ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν. Μακεδονία: Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Καβάλας

Αν. Μακεδονία: Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Καβάλας

Εννέα νέες μολύνσεις κορονοϊού ανακοίνωσε, χθες, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, 13 για την Καβάλα και τρεις για το νησί της Θάσου.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι, εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, διενήργησαν δωρεάν rapid test, τα οποία είχε προμηθευτεί ο Δήμος Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη. Σε 175 δείγματα βρέθηκαν πέντε θετικά περιστατικά.

Στο μεταξύ, σε απόλυτη ετοιμότητα δηλώνουν τα Γενικά Νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας για την έναρξη τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, του εμβολιασμού των υγειονομικών της περιοχής. Η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα. Στο Νοσοκομείο της Καβάλας την πρώτη μέρα έχουν προγραμματιστεί 100 περίπου εμβολιασμοί. Πρώτος θα εμβολιαστεί ο διοικητής του, Ντίνος Κλειτσιώτης. Θα ακολουθήσουν οι Διευθυντές των Κλινικών, γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό του Ιδρύματος και των Κέντρων Υγείας της περιοχής.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kavala/an-makedonia-ti-deytera-xekinoyn-oi-emvoliasmoi-sto-nosokomeio-kavalas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν. Μακεδονία: Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Καβάλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">