ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκκληση για αίμα από τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου

Έκκληση για αίμα από τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου

Έκκληση για αίμα απευθύνει ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου αφού έχει μειωθεί σημαντικά το απόθεμα λόγω και της πανδημίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα: «Η πανδημία του ιού COVID-19, που βρίσκεται σε έξαρση αυτή την εποχή και στη χώρα μας, έχει προκαλέσει μεγάλη μείωση στην προσέλευση των αιμοδοτών, λόγω της διστακτικότητας τους να αιμοδοτήσουν μέσα στο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Με αποτέλεσμα, και λόγω των εορτών, να έχουν μειωθεί αρκετά τα απόθεμα σε αίμα και να υπάρχει ανησυχία για τις επόμενες μέρες ότι δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που θα υπάρξουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Η πανδημία του ιού COVID-19, που βρίσκεται σε έξαρση αυτή την εποχή και στη χώρα μας, έχει προκαλέσει μεγάλη μείωση στην προσέλευση των αιμοδοτών, λόγω της διστακτικότητας τους να αιμοδοτήσουν μέσα στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Με αποτέλεσμα, και λόγω των εορτών, να έχουν μειωθεί αρκετά τα απόθεμα σε αίμα και να υπάρχει ανησυχία για τις επόμενες μέρες ότι δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που θα υπάρξουν.
Ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και προσφορά στο συνάνθρωπο τους, δίνοντας λίγο αίμα.
Ας στείλουμε λοιπόν ένα μήνυμα έμπρακτης συμπαράσταση και υποστήριξης σε όσους χρειάζονται αίμα, δίνοντας λίγο από τον χρόνο μας, δίνοντας αίμα, σε μια εθελοντική αιμοδοσία.
Σε όλες τις αιμοδοσίες, αξίζει να αναφέρουμε, ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα μετρά προστασίας, που προβλέπονται για την πανδημία από την πολιτεία».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania/ekklisi-gia-aima-apo-ton-syllogo-thalassaimias-irakleioy-lasithioy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκκληση για αίμα από τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">