ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντιπρόεδρος Εδαφικής Συνοχής του Ε.Ο.Ε.Σ. «Εύξεινη Πόλη» ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Αντιπρόεδρος Εδαφικής Συνοχής του Ε.Ο.Ε.Σ. «Εύξεινη Πόλη» ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Αντιπρόεδρος Εδαφικής Συνοχής του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας «Εύξεινη Πόλη» αναδείχτηκε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Πρόκειται για μία από τις τέσσερις αντιπροεδρίες που προβλέπονται βάσει του καταστατικού του Ομίλου, με αρμοδιότητες την επαφή με τα μέλη του Ε.Ο.Ε.Σ., τη μέριμνα για την ενημέρωσή τους και την ισότιμη υποστήριξή τους, την είσοδο νέων μελών και την εισήγηση για παρεμβάσεις στο πλαίσιο της Εδαφικής Συνοχής.

Αυτή τη στιγμή, ο Ε.Ο.Ε.Σ. «Εύξεινη Πόλη» αριθμεί 44 μέλη από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, εκ των οποίων 35 είναι Δήμοι και τα υπόλοιπα αυτοδιοικητικοί και πανεπιστημιακοί φορείς. Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, δήλωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε  «ο Όμιλος να αποκτήσει σύντομα νέα μέλη που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο έργο του, που δεν είναι άλλο από τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με τη διαχείριση έργων εδαφικής συνεργασίας».

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/antiproedros-edafikis-synochis-toy-e-o-e-s-eyxeini-poli-o-dimarchos-argoys-orestikoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντιπρόεδρος Εδαφικής Συνοχής του Ε.Ο.Ε.Σ. «Εύξεινη Πόλη» ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb