ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Mεσσηνία: Ξανά 12 τα νέα κρούσματα – Αυξάνει ο αριθμός ασθενών με Covid στο νοσοκομείο

Mεσσηνία: Ξανά 12 τα νέα κρούσματα – Αυξάνει ο αριθμός ασθενών με Covid στο νοσοκομείο

Συνεχίστηκε για δεύτερο 24ωρο η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Μεσσηνία καθώς και χθες (Τετάρτη) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 12 νέα κρούσματα για το νομό μας, κάτι που ανεβάζει στις 24 τις νέες λοιμώξεις στη Μεσσηνία μέσα σε 48 ώρες. Ανησυχία δημιουργεί και η ανάλογη αύξηση των νοσηλευομένων στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας που αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στους 22 ασθενείς ενώ ακόμα 3 ασθενείς παραμένουν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου, 2 εξ αυτών διασωληνωμένοι.

Την ίδια στιγμή -όπως όλα δείχνουν- απομακρύνεται το ενδεχόμενο να βγει από το καθεστώς του αυστηρότερου λοκ ντάουν η πόλη της Σπάρτης, κάτι που ήταν να γίνει σύμφωνα με το σχεδιασμό τη Δευτέρα.

Η καθημερινή καταγραφή των κρουσμάτων στη Λακωνία δείχνει διψήφια νούμερα όπως και χθες όπου ο ΕΟΔΥ επιβεβαίωσε 22 νέες λοιμώξεις. Στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας καταγράφονται 5 νέα κρούσματα στην Αρκαδία, 10 στην Κορινθία και 3 στην Αργολίδα.

Παράλληλα νέες σχολικές μονάδες κυρίως από τον ευρύτερο δήμο της Καλαμάτας, προστίθενται καθημερινά στη λίστα με τα σχολεία που αναστέλλουν τη λειτουργία του λόγω κρούσματος ή κρουσμάτων κορονοιού. Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου λοιπόν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους η Ε’ τάξη του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, το δημοτικο σχολείο της Θουρίας, το νηπιαγωγείο της Σπερχογείας και η τάξη «νηπίων-προνηπίων» του ιδιωτικού νηπιαγωγείου «Λιλιπούπολη» της Καλαμάτας.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/messinia-xana-12-ta-nea-kroysmata-ayxanei-o-arithmos-asthenon-me-covid-sto-nosokomeio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Mεσσηνία: Ξανά 12 τα νέα κρούσματα – Αυξάνει ο αριθμός ασθενών με Covid στο νοσοκομείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">