ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις 16 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στις 16 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στις 16 Μαρτίου θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η υπόθεση του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου του 2015, για να εντοπιστεί στη συνέχεια η σορός του στις 16 Μαρτίου του 2015. Η σορός του άτυχου Γιακουμάκη έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Τότε, είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που συγκλόνισαν, σχετικά με τον απάνθρωπο εκφοβισμό και την άσκηση φυσικής και ψυχολογικής βίας, που συχνά πια εκδηλώνεται σε σχολεία και πανεπιστήμια.

Σε πρώτο βαθμός, τον Ιούνιο του 2019, το Δικαστήριο είχε κρίνει ένοχους 8 από τους 9 Κρητικούς, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατ’ εξακολούθηση στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη. Στους πέντε επιβλήθηκε ποινή 36 μηνών μέχρι την έφεση, ενώ στους άλλους τρεις, επιβλήθηκε ποινή 150 ωρών κοινωφελούς εργασίας στο Ηράκλειο, καθώς κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικοι.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/chania/stis-16-martioy-i-diki-se-deytero-vathmo-gia-tin-ypothesi-toy-vaggeli-giakoymaki/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 16 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">