ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην τελική ευθεία για πλήρη αποκατάσταση των βλαβών – 400 σπίτια χωρίς ρεύμα

Στην τελική ευθεία για πλήρη αποκατάσταση των βλαβών – 400 σπίτια χωρίς ρεύμα

Περίπου 400 σπίτια στα Βόρεια Προάστια της Αττικής παραμένουν χωρίς ρεύμα, έξι ημέρες μετά το ξέσπασμα της φονικής κακοκαιρίας.

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης, και στις παροχές νοικοκυριών στις περιοχές Αγ.Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά. Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Να σημειωθεί ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά. Όσα νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500».

Εξάλλου, η ΔΕΗ ανακοίνωσε συνολικά έκπτωση 30% στον λογαριασμό του Φεβρουαρίου, για τους πληγέντες πελάτες της.

Πηγές: Α’ Πρόγραμμα, ΕΡΤ

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/stin-teliki-eytheia-gia-pliri-apokatastasi-ton-vlavon-400-spitia-choris-reyma/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην τελική ευθεία για πλήρη αποκατάσταση των βλαβών – 400 σπίτια χωρίς ρεύμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">