ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Australian Open: Άνετα στον 4ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Australian Open: Άνετα στον 4ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σε έναν αγώνα χωρίς θεατές, ο Έλληνας σταρ της αντισφαίρισης Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε άνετα στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, πετυχαίνοντας νίκη επί του Σουηδού Mikael Ymer.

Ο Τσιτσιπάς πήρε φόρα και μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα είχε επικρατήσει του Ymer και στα τρία σετ, 6-4, 6-1, 6-1. Ο Έλληνας γνωρίζει από μικρό τον Σουηδό πρωταθλητή, με τον οποίο έκαναν μαζί και προπόνηση στην Μελβούρνη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Νομίζω ότι έδειξα καλή ποιότητα τένις σήμερα. Ο Mike είναι κάποιος που γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοιους αγώνες και για την επόμενη γενιά τένις», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα.

«Όλοι έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να φτάσουμε εκεί που είμαστε σήμερα».

Είναι η δεύτερη φορά που ο νούμερο 5 στον κόσμο, 22χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, φτάνει στον τέταρτο γύρο του Australian Open. Έχει μείνει στην ιστορία το τουρνουά του 2019, όπου νίκησε τον Roger Federer στον τέταρτο γύρο. Τώρα αναμένεται να αντιμετωπίσει είτε τον Matteo Berrettini είτε τον Karen Khachanov τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Η ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο ήταν πολύ διαφορετική καθώς λόγω του πενθήμερου lockdown της Μελβούρνης απαγορεύεται η παρουσία θεατών στο Melbourne Park.

Ο Τσιτσιπάς παραδέχτηκε ότι ο αγώνας σήμερα ήταν «σίγουρα διαφορετικός», αλλά είπε ότι ελπίζει να παραμείνει στο τουρνουά μέχρι να επιστρέψουν και οι θεατές.

«Είναι σίγουρα διαφορετικά χωρίς πλήθος. Διαφορετική ατμόσφαιρα. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι αν κρατήσω γερά και κερδίσω μερικούς ακόμη αγώνες, τότε θα δω και το πλήθος να επιστρέφει, είναι μόνο πέντε ημέρες. Θα χαρώ να τους ξαναδώ».

Αυστραλία/ Ανταπόκριση: Έμμα Παπαεμμανουήλ

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/athlitismos/australian-open-aneta-ston-4o-gyro-o-stefanos-tsitsipas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Australian Open: Άνετα στον 4ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">