ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Ντύθηκε» στα άσπρα η Αλεξανδρούπολη

«Ντύθηκε» στα άσπρα η Αλεξανδρούπολη

Στα άσπρα ντύθηκε σήμερα η Αλεξανδρούπολη, ενώ επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Δήμος προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα από την κακοκαιρία. Εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται από το πρωί στον δρόμο και καθαρίζουν συνεχώς προκειμένου να μην κλείσει το οδικό δίκτυο.

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ λόγω κακοκαιρίας έχει εφαρμόσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Συγκεκριμένα για τον Έβρο ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας στα εξής σημεία:
Στην Εγνατία Οδό
Eθνική οδό Αλεξανδρούπολης -Ορμενίου
Eθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Γέφυρας Κήπων
Eθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής
Eθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Αισύμης -Δερείου Ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στον ορεινό όγκο του Δήμου Σουφλίου, στην επαρχιακή Οδό Σουφλίου – Μεγάλου Δερείου, στην επαρχιακή Οδό Σουφλίου – Δαδιάς, και στο επαρχιακό δίκτυο Σαμοθράκης.

Με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών δημιουργήθηκαν 4 θερμαινόμενες αίθουσες για την προστασία των πολιτών, οι οποίοι θα μείνουν ανοιχτοί για όλες τις ημέρες που θα διαρκέσει η κακοκαιρία και είναι: στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης και Φερών στο Πολύκεντρο Λουτρών, και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο δημοτικό κάμπινγκ.

Παράλληλα, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια προς τους δημότες που θα αντιμετωπίσουν κάποιο έκτακτο περιστατικό. Τηλ. επικοινωνίας: 2551026298.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/orestiada/ntythike-sta-aspra-i-alexandroypoli/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Ντύθηκε» στα άσπρα η Αλεξανδρούπολη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">