ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή-ΕΝΙΔΥΚ:Να σταματήσει η ομηρία των εργολαβικών εργαζόμενων καθαριότητας

Κομοτηνή-ΕΝΙΔΥΚ:Να σταματήσει η ομηρία των εργολαβικών εργαζόμενων καθαριότητας

«Οι εργαζόμενοι σε εργολάβους καθαριότητας σε υπηρεσίες και δομές του Δήμου, π.χ. σε παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ κλπ, η κατάσταση που βιώνουν είναι τραγική!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τους εργαζόμενους σε εργολάβους καθαριότητας σε υπηρεσίες και δομές ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ).

Με την ίδια ανακοίνωση καλεί το κράτος και το Δήμο, που έχουν ανάγκη τη δουλειά τους να τους προσλάβουν με μόνιμη και σταθερή εργασία, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα! « Καλούμε τους εργαζόμενους να σπάσουν τον φόβο και την σιωπή τους και να έρθουν σε επαφή με την ΕΝΙΔΥΚ στο τηλέφωνο 6971669369. Κανένας μόνος του μπροστά στις ορέξεις της εργοδοσίας!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΝΙΔΥΚ απαιτεί:
«Σταματήσει το αίσχος της διαρκούς ομηρίας των εργολαβικών εργαζόμενων καθαριότητας στις δομές ευθύνης του Δήμου! Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, με πρόσληψη από τον Δήμο.
• Σταματήσει οποιαδήποτε εργοδοτική αυθαιρεσία που οδηγεί σε καταπάτηση δικαιωμάτων των εργαζομένων.
• Να ενταχθεί το επάγγελμα συνολικά στα ΒΑΕ.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση:Για τους εργαζόμενους σε εργολάβους καθαριότητας σε υπηρεσίε»ς

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-enidykna-stamatisei-i-omiria-ton-ergolavikon-ergazomenon-kathariotitas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή-ΕΝΙΔΥΚ:Να σταματήσει η ομηρία των εργολαβικών εργαζόμενων καθαριότητας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb