ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eξασθενημένη έφτασε στη Μεσσηνία η «Μήδεια»

Eξασθενημένη έφτασε στη Μεσσηνία η «Μήδεια»

Εξασθενημένη και χωρίς τα έντονα φαινόμενα άλλων περιοχών εισήλθε από το βράδυ της Κυριακής στη Μεσσηνία η κακοκαιρία που φέρει την ονομασία «Μήδεια».

Κύρια χαρακτηριστικά όσον αφορά τον νομό είναι οι ιδιαιτέρως χαμηλές θερμοκρασίες και η ενίσχυση -κατά τόπους και κατά περιόδους- των βορείων-βορειοανατολικών ανέμων στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Η θερμοκρασία σημειώνει σημαντική πτώση και κυμαίνεται από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αίσθηση της θερμοκρασίας λόγω των ανέμων θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ήδη έχει αρχίσει να χιονίζει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Μεσσηνίας, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο, η οποία διεξάγεται κανονικά (εκτός από την παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτα-Σπάρτης όπου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες).

Παρόλα αυτά, και επειδή οι συνθήκες είναι δυνατό να αλλάξουν, από την τροχαία και την κοινοπραξία του «Μορέα» ενημερώνουν πως οι οδηγοί που κινούνται ή θα κινηθούν τις επόμενες ώρες στα οδικά δίκτυα Καλαμάτα-Τρίπολη-Αθήνα και Καλαμάτα-Σπάρτη, καθώς και στο επαρχιακό δίκτυο του νομού, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/exasthenimeni-eftase-sti-messinia-i-mideia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eξασθενημένη έφτασε στη Μεσσηνία η «Μήδεια» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">