ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος – Αποκλειστικές φωτογραφίες της ΕΡΤ από τις πραβιασμένες θυρίδες

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της διάρρηξης θυρίδων στο Χαλάνδρι με λεία αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία και παραμένουν άφαντα.  Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις παραβιασμένες θυρίδες.

Διβάστε επίσης Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό – Συνελήφθη 58χρονος

Ο 58χρονος επιχειρηματίας που αρνείται τις κατηγορίες, φέρεται αναμεμειγμένος στην κλοπή – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών. Κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι συνήγοροί του ζήτησαν “να γίνει σεβαστό από όλους το τεκμήριο της αθωότητας και να σταματήσει η διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειάς του”.

Σύμφωνα με την αστυνομία εντοπίστηκε γενετικό υλικό, του 58χρονου φερόμενου ως δράστη, σε μία από τις θυρίδες, ενώ σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του αλλά και στη θυρίδα που διατηρούσε στο ίδιο υποκατάστημα τραπέζης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, επτά κατσαβίδια, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα ρολόϊ χειρός μεγάλης αξίας και το χρηματικό ποσό  680 ευρώ και πλήθος παραστατικών και αποδείξεων.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή στις 13 Νοεμβρίου του 2020, όταν μια κυρία, που διατηρούσε θυρίδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, διαπίστωσε ότι η θυρίδα της είχε παραβιαστεί. Κατά δήλωσή της, μέσα στη θυρίδα είχε κοσμήματα αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ και χρηματικό ποσό άνω των 40.000 ευρώ. Στη συνέχεια υπήρξαν οι καταγγελίες και τριών ακόμη γυναικών, ότι βρήκαν παραβιασμένες και τις δικές τους θυρίδες. Κατά δήλωση των τεσσάρων γυναικών η συνολική αξία των τιμαλφών, που είχαν μέσα οι θυρίδες, ήταν κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και χρηματικό ποσό άνω των 180 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε  η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις παραβιασμένες θυρίδες.

Ρεπορτάζ Ηλ. Κούκος, Αλ. Καλαφάτης

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος – Αποκλειστικές φωτογραφίες της ΕΡΤ από τις πραβιασμένες θυρίδες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/rififi-sto-psychiko-apologeitai-o-58chronos-apokleistikes-fotografies-tis-ert-apo-tis-praviasmenes-thyrides/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ριφιφί στο Ψυχικό: Απολογείται ο 58χρονος – Αποκλειστικές φωτογραφίες της ΕΡΤ από τις πραβιασμένες θυρίδες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">