ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημόσια ρήξη της βασιλικής οικογένειας – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η ρήξη στην βασιλική οικογένεια είναι βαθιά και καταστροφική για την εικόνα του θεσμού. Η συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ χαρακτηρίστηκε “συντονισμένη κατεδάφιση” του θεσμού από σχολιαστή του Παλατιού.

Στην τελευταία κρίση με τον θάνατο της Νταϊάνα χρειάστηκαν 20 χρόνια για το Παλάτι να ξεπεράσει την αρνητική δημόσια εικόνα του και κομμάτι της επανόρθωσης ήταν οι δύο γιοί της, Ουίλιαμ και Χάρι.

Τώρα οι αποκαλύψεις για ρατσισμό και για εγκατάλειψη ευάλωτου ατόμου χωρίς την άδεια να ζητήσει εξειδικευμένη βοήθεια για την ψυχική του υγεία, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε η Μέγκαν, σκιάζει το βασιλικό περιβάλλον συσχετίζοντας το με συμπεριφορές σκληρότητας, απομόνωσης και απάνθρωπες απαγορεύσεις.

Οι πολιτικοί κρατούν αποστάσεις, ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι δεν θα το παρακολουθήσει ούτε θα το μαγνητοσκοπήσει για να το δει σήμερα.

Υπουργός της κυβέρνησης είπε για τους ισχυρισμούς ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσε για τον τόνο δέρματος του πρωτότοκου γιου της Άρτσι, είναι “απολύτως” απαράδεκτο.

Η Βίκυ Φορντ είπε ότι δεν υπάρχει “μέρος για ρατσισμό” μετά την εκρηκτική συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ από την Όπρα Γουίνφρεϊ κατά την οποία η Μέγκαν αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει όταν ήταν έγκυος με τον πρωτότοκο γιο τους.

Οι εκτιμήσεις σχολιαστών του Παλατιού είναι, ότι όπως το βλέπει η βασιλική οικογένεια, πήγε πέρα από τα συνηθισμένα για να καλωσορίσουν την Μέγκαν και πιθανά τώρα θα το μετανιώνουν.

Όσον αφορά τις ομοιότητες με την ιστορία της Νταϊάνα οι εκτιμήσεις είναι ότι εκείνη ήταν πατριώτισσα, είχε σεβασμό για Βασίλισσα και πιθανά σήμερα θα ήταν απογοητευμένη με τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν.

Από εδώ και πέρα θα υπάρξει ασφυκτική πίεση στο Παλάτι να απαντήσει. Πρώην γραμματέας τύπου του παλατιού εκτιμά ότι η Βασίλισσα δεν θα το κάνει (Τέλεγκραφ). Η Βασίλισσα πιθανά θα ακολουθήσει τη συνήθη οδό, να χειρίζεται τα οικογενειακά θέματα εντός της οικογένειας.

Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση από Λονδίνο: Ευδοξία Λυμπέρη

www.ertnews.gr



Το άρθρο Δημόσια ρήξη της βασιλικής οικογένειας – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/kosmos/dimosia-rixi-tis-vasilikis-oikogeneias-i-istoria-epanalamvanetai-sto-palati-toy-mpakigcham/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημόσια ρήξη της βασιλικής οικογένειας – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">