ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανεξερεύνητα τοπία | Νήσος Βανκούβερ

Η άγρια ακτή του Ειρηνικού ωκεανού της νήσου Βανκούβερ είναι ένα αρχαίο και τραχύ τοπίο στη δυτική ακτή της Βρετανικής Κολομβίας.
Από τις παγωμένες κορυφές αρχέγονων παγετώνων έως την ομίχλη που καλύπτει το μοναδικό τροπικό δάσος του Καναδά, είναι το πιο υγρό μέρος στη Βόρεια Αμερική. Ένας πρωτόγονος βιότοπος όπου ο Ειρηνικός ωκεανός παίζει καθοριστικό ρόλο για τη ζωή και όπου συνυπάρχουν η φύση και το ανθρώπινο πνεύμα. Είναι ένας παράδεισος για πλάσματα προσαρμοσμένα να ζουν κοντά στη θάλασσα κι ένας από τους πιο ιερούς τόπους στη Γη – ένα όμορφο και κρυμμένο τοπίο που συνεχίζει να διατηρεί αρχαίους τρόπους ζωής.
H σειρά θα μας ταξιδέψει σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη!

Εντυπωσιακές εικόνες θα μας παρασύρουν σε μαγευτικά φυσικά τοπία, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε για τη φύση, την ιστορία και τη μυθολογία του κάθε τόπου.

Από τα όμορφα νησιά Μπαχάμες έως τα ηφαίστεια της ερήμου της Χιλής, θα ανακαλύψουμε ανεξερεύνητα τοπία, που αποτελούν μοναδικά θαύματα της φύσης!

Σκηνοθεσία:Nταν Xιουζ
Παραγωγή: Blue Ant

Διαθέσιμο έως 26/04/2021Το άρθρο Ανεξερεύνητα τοπία | Νήσος Βανκούβερ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/docs/anexereynita-topia-nisos-vankoyver/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανεξερεύνητα τοπία | Νήσος Βανκούβερ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">